Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi alamayan memur 15 yılda emekli olabilir mi?

akdenizli81

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
engelli olarak işe giren memur veya işçi vergi indirimi kazanamadıysa 15 yılda emekli olabiliyor mu
ben bir arkadaşa sordum olamıyor dedi bir de size sorayım dedim

yardımlarınız için teşekkür ederim

Memur engelli kadrosunda ise olur.
İşçi 1 Ekim 2008 den önce sigortalı olmuşsa vergi indirimi şart.
1 Ekim 2008 den sonra ise vergi indirimi şartı olmamakla birlikte kurum sağlık kurulunca %40 ve üzeri işgücü kaybı tescil edilmesi gerekmektedir.Aynı kapıya çıkıyor gibi birşey.
Hatta bence vergi indirim şartı daha avantajlı,çünkü önceden durumunu bilebiliyorsun.

ufukalp ben 08.02.2008 raporumla qiddim 29.09.2009dan bu yana vergi indirimden yararlanıyom zaten o qünden itibaren işe basladım ne zaman emekli olcam 18 sen esonra mı

Yanlış bilgi vemiş olmayayım ama zaten ikiside aynı kapıya çıkar. Engelli olarak girmek için %40 ve üstü olup, vergi indiriminden faydalanman gerekir. %40 ın altı Türkiye Cumhuriyetinde engelli olarak geçse bile hiç bir haktan faydalanamıyor. Buda demek oluyorki 40 ın altı engelli değil.

Üst Alt