Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusu için özürlü kimlik kartımı vermem yeterli mi?

Ata_Türk

Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
5
mrb arkadaşlar...
siteye yeni üye oldum ve açılan konuları okuyordum... bilgiler için herkese teşekkürler...

gelelim merak ettiğime. geçen ay yani şubat 1 itibariyle SSK girişim yapıldı. ilgili evrakları hazırladım ancak hastane raporu yerine (özürlü kimlik kartı)mı ilave ettim. muhasebeci bunun yeterli olacağını söyledi. v
ergi indirimi için 2 ayın dolmasını beklemem gerekiyormuş.
bu durumda kimlik kartım yeterli mi yoksa rapor almalı mıyım?

Yanlış bilgilendirilmişsiniz.
1-Vergi indirimine sizin yerinize muhasebeci ya da başka hiç kimse başvuramaz.
2-Evrakları hazırlayıp kartı ilave derek verdim diyorsunuz ama başvuracağınız yer defterdarlık,vergi dairesi ya da mal müdürlükleridir.İşyerine muhasebeye vermekle olmaz.
3-Başvuru için herhangi bir bekleme süresi yoktur,o an çalışıyor olmanız yeterlidir.
4-Özürlü kimlik kartınız yetmez,maliye sizi hastaneye sevk edecektir.

rapor almak ıcın muracat yaptım

merhaba arkadaşlar bu sıteye yenı uye oldum

ben 1985/ssk calışanıyım 6800 gun prım odemışliğim var
norolojık sorunum var yururken ayaklarımı kaldıramıyorum yerden surtuyorum denge kaybım var
1982/ de belden aşağim felc oldu sonra bıraz duzeldım yenı sağlik kurulundan rapor almakıcın muracat yaptım umutlu deyılım cunku ılgılenmedıler

Üst Alt