Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi bordroda görünmeye devam edecek mi?

hakan3461

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Benim merak ettiğim bir konu var engelli çalışanlardan vergi indirimi yansıyordu bodro ya o da kakıyor mu aynen devam mı?

mesela benim bodroda asgari ücret gösterildiği için ben vergi indirimi hiç alamadım

@hakan3461, Vergi indirimi uygulaması devam edecek. Bununla ilgili bir düzenleme değişiklik iptal durumu yok.

Vergi indirimi almak için kullanılan raporlar iptal edilmeyecek. Bu raporlar ile emeklilik hariç diğer engelli haklarından faydalanabilirsiniz.

Bu yasa ile birlikte herhangi bir kişinin raporu veya vergi indirimi belgesi iptal edilmiyor konu sadece emeklilik sistemi.

Sadece bu belge ile emeklilik işlemleri yapılmayacak.

peki neye göre belirlenecek eskiden vergi indirimine göre belirleniyordu şimdi neye göre belirlenecek.

@hakan3461, O konuda bir değişiklik yok. Kişi vergi indirimi belgesi almak istiyorsa eskisi gibi yürüyecek süreç.

Engelli raporu varsa mevcut rapor ile başvurup vergi indirimi belgesi alabilecek.

Engelli raporu yoksa önce engelli raporu alacak sonra vergi indirimine başvuracak.

Alacağı vergi indirimi belgesi ile maaşına ufakta olsa bir katkı olarak kullanacak bu belgeyi.

Sadece emeklilik işlemlerinde artık bu belge kullanılmayacak.

Üst Alt