Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi hakkı elde ettim. Emeklilikten yeniden rapor istenecek mi?

fasaya

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba
benim 2005 tarihli 1. derce özürlü vergi indirim belgem var 2010 nisan ayında emeklilik için başvuracağım. benden emeklilik için tekrar rapor istenir mi? vergi indirim belgesi olmasını rağmen emekliliğinde tekrar rapor istenen arkadaş var mı

Vergi ind. hakkınız olduğu için tekrardan rapor istenmez.....

evet rapor istenir.verilen %61.2vergi indirimi2.istenişte %59 çekilerek2. derecede 3. derceye indirilip böyle emekli ettiler yani15yıl 6 ay yerine 16 yıl bekledim

Bir kez elde edilen hak elden alınamaz.. Ancak bence sizin bağlı olduğunuz sgk kurumundaki bir sorun yüzünden (sahtecilik) tekrar rapor istenmiş olabilir, veyahut sizin vergi indirimi raporunuza kontrollü ibaresi düşülmüş olabilir.
Yani rapor istenmez genel olarak.

Mehmet kardeşim senin raporunda acaba kontrol ibaresi varmıydı veya 2. kez neden rapor istediler bilgi verirmisin

buda yeni moda eğer o hastanede sahtecilik varsa bu ne demek ya ne sahteciliği ne hastahanesi o zaman bunu koz bilip herkez yeni rapor ister sonrada olan engellilere olur elde edilmiş kazanılmış haktan bahseden yok o hastanede şu olmuş bu olmuş diye onaylıyıcı ifadeler var sizde anlayamıyorum,

Hastalığınızda değişiklik ve şikayet söz konsu olmadığı sürece emekliliğiniz iptal edilmez.

Üst Alt