Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminden emeklilik için başvurma aşamasında işyeri değişikliği olması..?

ifamam

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
vergi indiriminden faydalanıp erken emekli olmak için heyete girdim (6000 iş günüm var ve 25 yıldır ssk lıyım) , bu arada işimden ayrılıp başka bir işe girdim, eski iş yerim çıkışımı verdi yeni iş yeri ise girişimi yaptı,işlemlerim kurumlar arası hale devam ediyor(heyetin raporu vergi dairesine ordan ankaraya göndermesi vs)

Bu süreçte işe giriş ve çıkışlarımın verilmesi ters bir sonuç çıkarır mı.

Bilen bir arkadaş cevaplarsa çok sevinirim.

Vergi inirim hakkı için defterdarlığa başvurmaktan mı bahsediyorsunuz, yoksa vergi indirim hakkı elde ettiniz ve ona istinaden emekli olmak için sgk'Ya mı başvurdunuz?

Vergi indirim hakkınız varsa, emeklilik işleminin yürürlüğe konabilmesi için işten ayrılmış olmalısınız. Çalışır durumda olduğunuz sürece emeklilik işlemi tamamlanmaz.

Ben şöyle anladım sizi;
Eski iş yerinizde çalışırken vergi ind.için müracaat ta bulundunuz ve sağlık kurulu raporu almak için hastaneye sevk edildiniz..Şimdi de çalıştığınız iş yerinden ayrıldınız ve yeni iş yerinizde göreve başladınız ..
Vergi ind.müracaatınız eski iş yerinize bildirilecek takip etmeniz gerekli vergi ind.hakkı kazanmış iseniz şuan çalıştığınız iş yerinden çalıştığınıza dair bir yazı alarak maliyeye vergi ind. hakkımın olduğunu yeni iş yerime bildirmek istiyorum diyerek ten dilekçe ile müracaat edeceksiniz.Maliyede yeni iş yerinize X kişinin X derece vergi ind.hakkı vardır diye yeni iş yerinize bildirecek..

Üst Alt