Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminden yararlanıyorum. Emeklilik istediğimde yeniden rapor istenecek mi?

pasa97

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar benim bir yıl sonra 15 yıl ve 4300 pirim gnüm doluyor yüzde 45 raporum ile vergi indiriminden yararlanıyorum bodromda 150 lira yazıyor pirimlerim asgari ücretten ödeniyor...
emeklilik başvurusunda tekrar rapor istiyorlar gibi söyleniyor.. raporumda özürlüdür ve süreklidir ibaresi var .. tekrar rapor almak için uğraşıcaz mı
emekli olduktan sonra aynı iş yerinde çalışmaya devam edebilir miyim
maaşımda kesinti olur mu

bu siteye emeği geçen herkeze teşekkürler

Eğer defterdarlığa başvurmuş ve vergi indirim hakkı elde etmişseniz, hayır, emeklilik zamanınız geldiğinde yeniden rapor istemeyecekler.

Evet, emekli olduktan sonra çalışmaya devam edebilirsiniz. Tek şartla ki, çalışırken alacağınız aylıktan %32 oranında sosyal güvenlik destek primi kesilecek. Emekli maaşınızda ise hiç bir kesinti olmayacak.

Bülent merhaba ,

emekli olduktan sonra çalışanlardan kesilen %32 SGDP nedir?

Bülent bey çok teşekkürler...birçok konuda biz özürlüleri aydınlatıcı böyle bir sitenin oluşturulmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim..

Üst Alt