Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi muafiyet belgesi vermeden emekli olunabilir mi?

ergün1

Üye
Konular
109
Reaksiyonlar
0
merhabalar,
28.ağustos2008 tarihli 26981 sayılı resmi gazetedeki yeni yönetmeliğe göre,vergi muafiyet belgesi VERMEDENDE emekli olunabileceği (yani sadece YETKİLİ hastanelerin vereceği kararlar yeterli olacaktır) şartı kaldırılmadı mı?
değerli bülent bey ve diğer konuyla ilgili arkadaşlar paylaşırlar mı?

Bu hala muallakta bir durum. Birileri başvuracak ki beli olacak...

Ama, Bağ-Kur'lularda kesinlikle vergi indirim şartı yok.

ben bugün özürlü raporumu aldım,bana %57 verdiler
bunu nüfus cüzdanına işleyebilmek,özürlü aylığı alabilmek ve vergi indiriminden faydalanabilmek için ne yapmam lazım? lütfen yardımcı olurmusunuz nerelere gidip ne yapmam lazım acaba?

İlk olarak aslının aynısıdır diyerek çoğaltınız.
1.Sosyal hizmetlere giderek özürlü kimlik kartı çıkartınız
2.Adınıza kayıtlı mesken varsa emlak vergisinden muaf olmak için belediyeye müracat ediniz
3.Yine adını za kayıtlı su fatura sı varsa bulundugunuz ilin belediyesine müracat ediniz
4.Çalışıyorsanız vergi indiriminden faydalan bilirsiniz (Vergi dairesi yada mal müdürlügüne müracat ediniz)

Vergi indirim belgesi olmadan da emekli olmanın yolu 5510 sayılı yasayla açılmıştır.

Üst Alt