Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergisini ödeyerek aldığımız minibüsün tescil işlemindeki sorunlar!?

mac72

Emektar Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
54
Ben 1 ay kadar önce 2009 model ford transit aldım (ÖTV sini ödeyerek) içine asansör sistemi yaptırdık iş aracın muayenesine ve ruhsat çıkartma işine gelince tıkandı..
Şimdi biz buaracı minibüs olarak tescil ettirirsek muayene istasyonunda hani burdaki koltuklar diyorlar. .yok yanları camlı kamyonet olarak tescil ettirirsek bu sefer de yük taşınabilir engelli taşınamaz deniyor, muayene yapmıyorlar. artı belirli saatler içinde şehir içine girişi yasak! ne yapmamız geekiyo bu olayları aşmak için?..:(

:) kardeş ben burda nelere afallamıyomki bu enbasiti..

cevap için oturanbogayı beklememiz gerekecek sanırım...

Allah belasını versin! Başka ne diim bilmiyorum :):)

Bu asansörü hangi firmaya yaptırdın? Onlar bilmiyorsa kimse bilemez ki bu konuları...

teşekkürler oturanboga sende bilmiyorsan o firma hiç bilmiyodur..:)

Asansörü yapan şirkete sorunu ilettiniz mi?

en azından uluştırma bakanılığı karayolları genel müdürlüğünden bu konuyla ilgili mukteza talep edebilir ve durumuna bir tanım getirilmesini sağlayabilirsin denemekte yarar var

problem projeden kaynaklanmıyorki, yada asansörden sorun aracın minibüs olarakmı yoksa yanları camlı kamyonet olarakmı tescil edilmesi gerektiği konusunda.
Muayene istasyonuna göre araç camlı kamyonet statüsünde tescil edilmesi gerektiği şeklinde ama o şekil tescil edilincede belli saatler dışında şehir içine giremiyoruz ve yük aracı gibi düşünülüyo gibi

tamam bende minibüs olarak bir açılım getirilmesi yani minibüs te tekerlekli sandalye için koltuk şartı aranmayacağı hakkında bir mukteza alabilirsen sounu çözebileceğin kanaatindeyim.

teşekkür ederim öztürkmen haklısın

mukteza başvuruları online olamıyor değil mi? İlla yazılı bir dilekçe gerek diye biliyorum?

evet yazılı başvurulması şart dilekçeyle yani

Arkadaşlar muktezaya falan gerek kalmadı aracımı 6+1 minibüs olarak engelli taşıyabilir olarak bugün muayneden geçirdik.Muayene istasonundakilerin derdi araçtaki koltuk sayısıymış koltukları sayıp ok verdiktn sonra kaşeyi bastılar..

normalde kaç koltuk vardı, kaçını söktünüz?

Üst Alt