Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vesayet altındayım. Bunun bana artıları-eksileri nedir?

Cemil77

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
vesayet altındayım kısıtlıyım babam vası oldu evde gelır yuksek oldugu ıcın maas alamıyorum nereye basvurablrlm vesayet varken maas almak ıcın vesayet neye yarar acıklarsanız sevınırım kaldırayım mı

vesayet vasi

arkadaslar gecmıs olsun babam savcıya gıdıo sıkayet edıyo benı madde kullanıo fılan dıye mahkeme savcı vesayet davası acıyo ve suan vesayt altındayım ama aynı zmanda engellıyımde maas alamıyorum vesayet dolasıyla bu yuzden işler karıstı adliyede sulk hukuk hakımeye gıder yaptım ve babamla kavga ettım adlıye ıcınde babamda vesayetı kaldırcam fılan dedı dılekce vermıs ben ortada kaldım vesayet kaldırılsın mı yoksa ıtıraz fılan edeyım vesayet kalsın mı destek olun lutfen

Cemil77

Kardeşim, kabahat sende ise bence bir an önce babandan özür dile ve gönlünü al. Öyle gelene gidene atarlanırsan yalnız kalırsın ve bu sefer hayatla baş etmek çok çok daha zor olur.

hak var hukuk var dıyoruz dılenıyoruz dilenci oldum dılencılık yaptım kım kurtarcaktı bay bayan kuafor aynı zamanda dj lık yapıorum herturlu kolum sakat bılegım dorusu ailemın durumu olmaya bılır anlıyorumda ana avrat kufur edıp dınsız ımansız gıbı gıt ananı sat calıstıgın yerde evlada soylenıcek lafmı hepimız hata yapıyoruz 5t verip anama 10 t verp karıma kufur edersen ben madde kullanıyorum ıcıyorum hesabı kapı dısarı yapması bılmesse benm gozum bısı gormez ben ben 10t tıras yapıp hergun bı maas alıyordum bunu saglamak ruyamı abım kurtaramadılar benı it kopegın yerıne koymadılar onların bıle evı var (sokak cocugu) cok cok bende bılıyorum abım iyiler herzman ıyıde kotulerın hakkıda var :D

simdi avcılarda kuaforde calısıyorum 5 tane sube var herkese kapı acık 12 gun oldu patron dukkan sorumlusu yaptı toparlıyorum hayat yoruyor ınsanı uyandırayım hesabı elıme kıramp gırıyo saklamıyorum gızlemıyorum horlaya horyala yatanlar olurken ben gızlı gızlı aglıyodum in cin degılız bisiye ıhtıyacımız yok hakkımı ıstıorum okdr bana verıcegı rapor yapılacak dukkan sifa olmuyacaktı sigortam olmuyacaktı belki ölüler dirilerden calacak uyandırayım https://www.youtube.com/watch?v=9cxF4FtjDbU bu parca yetkili yetkisiz altta ustte kalan herkese her caldıgında benden olsun benden gelsın:)saygılar nokta

Cemil77

Anlıyorum ama yine de kendini daha zor hale sokacak şeylerden de uzak durmak lazım. Kendin karar veremiyorsan, sevdiğin/güvendiğin birine danış, düşüncelerini anlat, onun fikrini al ve sonra kendi kararını ver.
Söyleyeceğim şey, konu hakime atarlanmaya gelmişse, kendini toparlama zamanın gelmiş demektir.

benım babamda hakim gibi adam ama kendını belli etmıyor halden alnıyorsun tesekkur ederım engellıyım deli ettıler bende mecbıyetten dengelı dengesiz işler yaptım suan kuaforde calısıyorum 5 tane subemz var istanbulda kuafor berber ıhtiyacı olan her turlu kardeslerıme ihtiyarlara hızmette sınır yoktur kendıme borc bılırım @oturanboga ulasmanız veya mesaj atmaları yeterlı geri topluyorum sıkıntı yok

%60 ortapedimi heyet %36 ındirmis dava acıcam itiraz yolunu arıyom zar zor olsada calısmaya calısıyorum hayat sıkıntı %90 rapor %66 dusuo onuda %55 ındırıolr biz engelliyız altın yumurtalayan tavuz demıyoruz hakkımızı ıstıyorum söz laf agzımızı actık mı tehdit etmıs oluyoruz benım hakkım haram olsun cocuklarından cıksın ortam bozuk

vesayet tazmınat

vesayet altındayım babam vasi oldu ama KAVGA ETTIK kaldırılması ıcın dılekce verdı hakımde uygun bırısı ıle degıstırılmesını ıstemıs polıslerde suan dosya dayımı yapıcaklar buyuk ıhtımalle pekı ılerleyen zamanlarda tazmınat alıcam vesayet altıydayken verırlermı tazmınat

Üst Alt