Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

VIALAND artık engellilere ücretsiz değil! Kapıdan geri döndük!

tg04

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Ben 5 kişilik bir aileyim. 3 oğlum var. İkisi otizmli. % 80 özürlü raporları var. Kendim de % 50 özürlüyüm.
Mart ayında VIALAND Tema Parkı engelli politikasında % 40 üzeri engelliler ücretsiz yazdığı için üçüncü oğluma 120 TL ye viland kartı aldım. O günden beri parka ilk kez 17/05 günü gidebildik.

Bu geçen sürede şirketin engelli politikasını değiştirdiğini artık özürlülerden de 55 TL alındığını öğrendik. O gün kapıda öylece kalakaldık. Çünkü içeri girebilmek için 4x55 TL vermemiz gerekiyordu.
Otizmli çocuk büyütmenin zorluklarını bilmeyen insanlıktan bir haber şirket sayesinde kapıda öylece kalakaldık ve çok büyük bir hayal kırıklığı içinde parka giremeden geri döndük. Biz şuan ciddi şekilde mağdur duruma düştük. Ben engelli politikasına güvenerek kart aldım. Ama şimdi giremiyoruz. O zamanlar 4 kişilik kart 400 iken şimdi 690 TL.
Bilseydik böyle yapacaklarını o zamanlar 4 kişilik kart alırdık. Biz engellilerin duyguları ile oynayan, 2 otizmli çocukla kapıdan dönmemizi sağlayan bu şirketi hepiniz bilin istedim.

Kartın iptali ve ücret iadesi yapmaları içinde vilande mail yazdım. İade edeceklerini sanmam ama etseler bile hukukta bile olmayan verilen haklar geri alınmaz kuralını hiçe saydıkları için onlara hakkımı helal etmeyeceğim.

ınsanlıktan yoksun bunlar beyefendi hemen tüketici mahkemesine gidin dılekçe verin 1 ay içinde haklı olur kazanırsınız!!!
tüketici mahkemesi kaymakamlıkllrada bulunuyor

yapacakları politikanın ... Hakikatten ayıp ya, bari yüzde 70 indirime çıksaydı, bi anda kafayı yediler.

Mesajınızı okuduktan sonra Vialand'a yolladığım mesaj ve kendilerinden aldığım (buket.guldem@vialand.com) cevabi mesaj aşağıdadır. Bilgilerinize........................... Merhaba Fatih Bey;
%40 ve üzerinde engeli olduğunu resmi bir belge ile kanıtlayan misafirlerimiz indirimli bilet ile giriş yapabilirler .
İyi Günler Dileriz
Gönderildi: 21 Mayıs 2014 Çarşamba 12:51
Kime: VIALAND INFO
Konu: İyi günler
Hayırlı günler ve hayırlı kazançlar,
Muhterem ilgili, bir hususta bilgi almak istemekteyim. Sakat vatandaşlar da girişte ücret ödemek zorundalar mıdırlar yoksa ödememekte veya ücreti indirimli mi ödemektedirler?

Üst Alt