Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Windows hata veriyor..?

eser37

Üye
Konular
63
Reaksiyonlar
1
[SIZE=1]arkadaslar bilgisayarıma serviste format attırdım.cok ıyıydi az önce pc yı actığımda[SIZE=2] ekrana mavi ektan cıktı windows hata verıyor bu neden acaba[SIZE=1][SIZE=1]
Sorun imzas
[/SIZE]
[/SIZE][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1]ı:
[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=1]Sorunlu Olay Ad[/SIZE][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1]ı: BlueScreen
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=1][SIZE=1]Sorun hakk[/SIZE][/SIZE][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1]ında ek bilgiler:
[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1][FONT=Segoe UI][SIZE=1][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=1]BCCode: 50
BCP1: FFFFFFF8
BCP2: 00000001
BCP3: 82A22670
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Yeni kurmuş olduğunuz bir proğramdan dolayı bu hatayı alıyor olabilirsiniz.. Başlat/Proğramlar/Donatılar/Sistem Araçları/ Sistem Geri yükleme yolunu izleyerek pc nizi daha önceki bir güne tekrar yükleyebilirsiniz..

ben daha önceleri sistem i geri yüklemiştim pc cökmüştü :))

:D zaten aldığınız bi hata var çökerse de bahane olur format için..:D

Sen geri yükle hocam bişey olmaz korkma..:)

Sanırım senin mavi ekran şimdi tamamen simsiyah oldu..:)

Üst Alt