Arkadaşlar merhaba.tekerlekli sandalyeyi yaklaşık 5 ay önce aldım.tereddütlerim vardı.hep acaba sorusu kafamda vardı ama kullandıktan sonra bu acabalar uçup gitti.tekerlekli sandalye ( TS ) 10 numara.yaklaşık hiç ara vermeden 5 ile 15 km/hız süratle yaklaşık 6 km yol gittim.( Google Earth ile ölçtüm.hata payı olabilir ) .ortalama hız 9 10 km hız olabilir.yol ayrımlarında ışıklarda mecburen yavaşlayım duruyorsun.bu 6 km yol tam 1 saat sürdü.TS nin erim mesafesi 40km yazıyor.ama benim tahminimce son sürat hız gidilirse 20 km yapmayabilirde.ama 20 km yi zorlar.benim gidiş geliş yaklaşık 13 14 km civarında.TS hiç insanı yormuyor.zaten koltuğu taksi koltuğu gibi çok rahat.TS üzrinde yaklaşık 3,5 ( üçbuçuk ) saat oturdum hiç kalkmadan.eve geldiğimde popoda çok hafif kızarıklıklar vardı.bence buda normal.rampa yukarı TS çok fazla zorlanmadan çıkıyo.motorlar güçlü.2 adet 450 watt motora sahip.aküler 2 adet 55 amper.joistik ingiliz malı imiş.ön tekerlekleri büyük.çukurlara engellere fazla takılmadan geçiyo.çok sorun yaşanacağını zannetmem.kaldırımların başlarında ve sonlarındaki rampalar çok dik değise sorunsuz çıkıyo.yanlız hız 1. veya 2. kademe olmalı ki rahat çıksın.3 ve yukarısında olursa arabanın önü şahlanıyor ben TS yi 5 ay önce pazarlık sonucu 4,500 tl ye aldım.şimdi döviz yükseldi.zam gelmiş olabilir.bunun 2,500 tl sini sgk karşıladı.ayrıca TS de led gece lambaları stop lambaları ve sinyalde mevcut.ben çok memnunum.bu TS nin ayarındaki başka TS ler 14 15 bin den aşağıya değildir.arabanın genişliği 63 cm.uzunluğu yaklaşık 110 cm.ağırlık 120 kg civarı.şimdilik aklıma gelenler bunlar.sorularınız olursa cevaplarım.aşağıdaki linkten TS yi görebilirsiniz.
Wollex W168 Kaptan Koltuk Akülü Tekerlekli Sandalye
Wollex W168 Kaptan Koltuk Akülü Tekerlekli Sandalye