Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Wonvillebravnd ve bipolar spectrum bozukluğu tanısıyla malulen emekli olabilir miyim?

chg

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slmlar öncelikle sitenize zaman ayırıp insanlara doğru yönlendirmelerle ve her konuda destek olmanızı tebrik ediyorum sizleri tanımaktan şeref duyuyorum,
benim cevap beklediğim konum: wonvillebravnd adında tipik hemofili rahatsızlığım var bu son raporda %40 oran aldı doğuştan gelen bir rahatsızlık ancak daha sonra sigortalı çalıştığım dönemlerde bipolar spectrum bozukluğu tanısıyla bir hastalığım gelişti ve heyet raporu almadım henüz,

şuan 1700 gün prim ödemem bulunuyor ve 2012 nisan ayında 10 yıl sgk lı çalışmışlığım dolacak malülen emekli olma şansım var mı

cevabınız için teşekkürler eder saygılarımı sunarım...

Malulen emekli olmak için 10 yıl 1800 gün prim şartı ve %60 ve üzeri rapor olması gerekli.Rahatsızlığınızdan alacağınız %40 sizi malulen emekli etmez...

Üst Alt