Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xanax'ı kendi kendime bıraktım. Ne gibi sorunlar olur?

Haticenuur

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Kullandığım zamanlarda kendimde agresiflik hissettim bu yüzdende bıraktım .. Sizce ciddi sorun olur mu ? Teşekkürler :)

Haticenuur

ne kadar süredir kullanıyordunuz? bende kullanmıştım,eski ilacım..aniden bırakmıştım..2 hafta boyunca hayatım kararmıştı..büyük sıkıntı,huzursuzluk,baş dönmesi ve korku yaşamıştım.tuhaf bir şeydi..lütfen doktorunla konuş..kafana göre ilaç bırakma..bu seni daha kötü yapar..doktorunla konuşmalı ve bırakılması gerekiyorsa doktorunun yönlendirmesiyle dozajını azaltarak bırakmalısın..

Haticenuur

Kendini çok kötü hissedebilirsin. Bence biran önce doktorunla konuş.Hastalığınız neydi?

doktor kontrolünde başlanan özellikle psikiyatrik ilaçlar hastanın isteğine göre bırakılmamalıdır doğuracağı sonuçlar kullanmaktan daha zararlı olabilir aksi halde

mrb ilac kontrolsuz olarak doz düsümü yada bırakılması önerilmez. tedavinde geri dönüs baslar ve hasarı düzeltmek zordur.yan etki icin bıraktiysanız bunu hekiminize soyleyin.

valla bende fulsac draysel 50 mg kullanıyorum günde 2 ye cık tı..bakalım ne olcak

Xanax 1 mg kullanıyorum ve bırakmak istiyorum!?

birakamiyorum yardimci olacak arkadslar var mi

sana yardım etmem özelden soru sordum cvp vermedin işine geldigi gibi burda bilgi paylaşımı yapıyoruz sana soru sordum cvp vermedin

adanalı01
20 gün 0.5 mg kullan.15 gün 0.25 mg kullan.15 gün 3 günde bir 0.25 mg.bu şekilde geri çekilim yan etkilerini daha az yaşarsın ve bırakmış olursun...

Kağan55
elimde hic kalmadi onun yerine nervivum iciyom oda az var

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

kanka gormedim yazdigini valla

adanalı01
Neden böyle hep yeşil reçeteli ilaç kullanıyorsun?
Bunların tedavi edici bir özelliği yok.
En fazla 3 ay kullanmalısınız.aksi halde bağımlılık yapar.
Suç sizde değil, bunları uzun vadeli reçete eden hekimlerde suç...

Müptezel olmuş adam. Bence suistimal ediyorsun sen.
Nervium bende kullandım doktor diger ilacların yan etkisini azaltması için yazıyorum dedi.
Sürekli kullanmayacaksın dedi.
Uzun süreli kullnılmaz bu ilaçlar.

kaganı dinle azaltarak bırak 1 ay doz düşür yavaş yavaş

Haticenuur, parapleji ve sanax ben anlamadım bende de spastik paraparazi var gaptin ve lioresal devam sanax ilginç geldi bana

Zanax 1mg kullananlar deneyimlerini yazabilir mi?

Zanax 1mg kullananlar deneyimlerini yazabilir mi?

Kullanan var mı veya birakan

xanax kullandım iyi geliyor ama bağımlılık riski var zaten yeşil reçete doktor bir süre sonra yazmadı kaygılara iyi gelir uyku yapar sakinleştirir.

Xanax ben şuan kullanıyorum 1 mg gece uyuyamadığım için ve rahatlamak için verdi doktorum 1 kutu bu bir kutu bitince bi daha yazmıyor amiyane tabiriyle çakma xanax olan tranko buskas isimli ilacı kullanıyorsunuz 1 kutu iyiye gidince duygu durumunuza göre farklı bir ilaç yazıyor ben şuanki 1 mglık xanaxtan önce de kullanmıştım 0.5mg oradan biliyorum ben pamuk gibi oldum valla uykum da iyi. Bu tür ilaçlarla ilgili (yeşil reçeteli) daha önce yorum yapan arkadaşlara katılıyorum doktorunuza danışmadan kullanmayın veya bırakmayın. Geçmiş olsun.

Tesisim organik olamayan psikotik bozukluk ef28de dusurmeye calistimda niye cok kotu bas donmesi yapti

Bende kullanıyorum.çokgergin ve kaygılı anımda kullanıyorum.her gün değil yani.gayet güzel rahatlatıcı bir ilaç.

Üst Alt