Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yabancı Dil Sınavına nasıl girebilirim?

starry

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ygs sınavına nasıl girebilirim ben meslek lisesi mezunuyum ama sadece dil mezunlarımı giriyor bu sınava?

merhaba dil sınavına dil ile ilgili bölümlere girmek isteyen herkes girebilir.bende dil bölümünde okumuyordum.ınfolang dil okullarında 1 sene ingilizce eğitimi aldım ve sınava girdim.seninde yeterli düzeyde değilse ingilizcen öneririm.

benim bi arkadaşım eşitağıtlık çıkışlı olmasına rağmen dilden bi bölüm okuyor arkadaşın da dediği gibi kurs desteğiyle farkı kapatabilirsin. ayrıca infolang dil okulları öğretme garntisi veriyormuş. okuldan alacağınızdan daha iyisi

ben lisede okurken ygs'ye sadece dil mezunları giriyordu hatta ben kılpayı ing. öğrt kaçırmıştım diğer başka bölümleri de istemediğimden aöf yazdım ama sonra dil mezunlarına mecburiyet kalktı istedikten sonra öğrenirsiniz

öncelikle sınava çok iyi hazırlanman gerekiyor ve bu konuda infoLANG dil okulları ciddi ve kaliteli bir kurumun yardımını almalısın.iyi akşamlar.

Üst Alt