Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yana döndürmeyi kolaylaştıran yani Pozisyon veren karyola yatak

Böyle yan döndürmesi ne konuda kolaylık sağlıyor selom?

Bu Latera çok çok çok pahalı bir ürünmüş. Çok emin olamadım ama, 15-20 bin Euro gibi bir rakammış!

Evet, evet, ben Linet Multicare ile karıştırmışım. Onun fiyatı 6000 € ile 20.000 € arasında değişiyormuş LINET multicare

dışardan sordum birine yaparsanız kac tl olur diye 6.000tl dedi.

GEMESAN-34 FONKSİYONEL HASTA KARYOLASI - LATERAL TİLT HASTA KARYOLASI

ne gerek var yahu iyice tembellik yapar

Videosu komik baya:D

karyolayı aldım nihayetinde. visco yatagıda ozel yaptırdım. ortası delik yani.
babam annem her gun "ohh be diyor"

kesinlikle hayatı kolaylastırıyor

Linet Latera yatagi temin ettiniz mi ? Nasil sonuclar aldiniz ? Visco yatak havali yataktan daha iyi bir cozum mu ?
Parkinson hastasi babamin kuyruk sokumunda basi yarasi var. Bir turlu geciremiyoruz..Son iki ay icinde enfeksiyon nedeniyle yatan hasta durumuna gecti. Antibiotik tedavisi uygulaniyor.Peg takildi..Su anda baklava tipi havali yatak max gucte calisiyor. Eger tansiyonu ve saturasyonu dusukse 2 saatte bir pozisyon verilme rutini gerceklesemiyor.
Pozisyon veren yatak ve pozisyon veren karyola alternatiflerini degerlendiriyoruz.
Linet Latera..Sns 8000T..Tempur yatak ve yastik..Genelde forumlarda denk gelinen.
Arti ve eksileri nelerdir?Hangisi basi yarasini engelliyor ve mevcut olana yardimci oluyor?Ekonomik cozumler nasil olusturabilir?
Cok tesekkurler simdiden herkese..

Arkadaşlar merhaba, yatalak annanem için bulut bh40 yatak pompası ariyorum, ücret dahilinde. Daha önce kullandik, memnunduk. Sıfırını almaya gücümüz yetmiyor acaba bu yataga sahip yakınını kaybetmis ve elden çıkarmak isteyen birileri var mıdır?

Üst Alt