Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yanlış ameliyat yapılmış! Dava açsam kazanır mıyım sizce?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
2019 Yılında Sol ayak 2. Ve 3. parmağımdan ameliyat oldum. Ameliyat sonrası şiddetli ağrı, parmaklarda şekil bozukluğu oldu. Doktor tedavimi yarıda bıraktı, yapacağımı yaptım dedi.

Bugün farklı bir ortopedi doktoruna gittim. Senin ayağını kim ameliyat etti dedi. Yanlış yapmış dedi ameliyatı.

Avukata versem tazminat alabilir miyim sizce? Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar lütfen görmezden gelmeyin soruyu

ÖzlemMimaroglu
Ameliyatı nerde oldunuz? Özel hastane mi kamu hastanesi mi?
Hatalı hekimlik olduğunu 3. bir doktora teyit ettirdiniz mi? Yapılan tedavinin hatalı olduğuna dair hekim görüşü alabilir misiniz?
Hatalı hekimlik olduğunu tam olarak ne zaman öğrendiniz?

mahkemeyle ugrasıp hıcbırsey elde edemez mahkeme masraflarını yuklenırsınız
amelıyat olucakta ınsanlara ımza attırıyorlar degılmı
tıp bılımınde dogru yapıldıgı gıbı yanlıslarda olabılıyor

duyucam dıye koklear ımplant yaptırmıstım
cok az olan ısıtmede gıttıkten baska yıllardır o bela ıle ugrastım
gıdeyım mahkemede kalıntı ısıtmemın hesabını sorayım ama amelıyata razı olan benım

hozgul
Ameliyatı özel hastanede oldum
Hatalı ameliyat olduğunu 3. Hekim ağzından duydum.
Hatalı ameliyat olduğunu bugün öğrendim

GRAHAM BELL
Ameliyat sonrası yalın ayak yürüyemez oldum. Çalışamaz oldum. Terliksiz gezemiyorum. Öyle kolay değil. Ben iyileşmek için 25 milyar ücret ödedim. Psikolojim bozuldu üstüne.

ÖzlemMimaroglu
Zaman aşımı meselesini kaçırmayın. Tüketici Mahkemesi'ymiş görevli mahkeme. Borçlar Kanunu'nda (madde 147) yazan süreleri kaçırmamak lazım. Sizin bakımınızdan bu süre 5 yıl. Bu süre bugün itibariyle başlamış oldu.

Öncelikle hatalı hekimlik olduğuna ilişkin yazılı bir hekim görüşü alıp mutlaka bir avukat ile temas edin. Zira süreler, tazminatlar vs. gibi konularda bilgi, deneyim vs. gerekmektedir.

Burada kritik olan: yapılan hatalı hekimlik ile gördüğünüz zarar somut mu? hatalı hekimlik sebebiyle hayatınızda maddi veya manevi ne gibi zararlar gördünüz? Bunları düşünüp, toparlayıp öyle görüşmenizi öneririm, avukat ile...

hozgul

Yapılan ameliyat sonrası yalın ayak gezemez oldum. Ameliyat öncesine göre daha kötü parmaklarım. Ayrıca maddi açıdan da çok yıprandım. Gözler görünür bir fark var. Maddi manevi tazminat işlerine yoğunlukla çalışan bir avukat buldum. Onunla görüşeceğim yarın yanına gidip. Telefondan durumu anlattım avukata. Dava açarsak kazanırız dedi. Bakalım yarın görüşeceğim

hozgul
yazıda kimse hatalı hekimlik diye onay vermez. ''ameliyatı yanlış yapmışlar'' diyen de arkadaş yeni konusunda belirtmiş özel hastane galiba.ameliyatı da özel de olmuş. Ameliyattan önce komplikasyon açısından onam alınır ve imzalatılır. Bu rahatsızlığın, önceki evresi nasıldı? ortopedik ameliyatların çoğunun yüzde yüz düzelir diye bir garantisi olmayabilir.

Nurtan

Yanlış ameliyat yapan hastane de özel hastane, bu ameliyat yanlış yapılmış denilen hastane de özel hastane. Hataydan istanbula gidip ameliyat oldum. Düzelme garantisi verdi doktor muayenede. Ama düzelme olmadı. Tam tersi ağrılarım arttı, parmaklarımda şekil bozukluğu oluştu. Sonrada ben yapacağımı yaptım deyip saldı başından. Ödediğim ameliyat ücreti...Her ay kontrol olmak için hataydan istanbula gitmelerim ameliyatlı ayaklarla..maddi manevi zarara uğradım. Ben o parayı iyileşmek için verdim sağlığıma kavuşmak için Hatay İstanbul arası ameliyatlı, alçılı ayakla git gel yaptım ablacım

hakimin hekimin bide hakemin yaptıklarından hesap sorulamıyor maalesef ...

Üst Alt