Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yargıtaydaki bekleyen dosyamı babamın %90 raporuyla öne aldırabilir miyim? [Hukuk]

mustivan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Yargıtaydaki bekleyen dosyamı babama ben baktığım için Babamın %90 heyet raporuyla öne aldırabilir miyim ? babam diyaliz hastasıyken böbrek nakli oldu, %90 heyet raporu var ve ayda bir Antalya medical park hastanesine gidip gelmekteyiz, yani babamın hayati durum söz konusu devam ediyor... benim alacak davamla ilgili MAYIS 2016 da yargıtaya geldi ve arşivde bekliyor. öne alma dilekçesiyle ve %90 heyet raporuyla başvursam dosyamı öne alırlar mı?

Alacak davasıyla babanızın ayda bir hastaneye gitme zorunluluğu arasındaki bağlantıyı anlayamadım.

Arkadasım bu engelli raporu cocuk oyuncagı deil engelınızı kullanmaya kalkarsanız bu tur gereksız yerlerede ınsanların dıger engelli olanlara bakıs acılarıda degısıyor bıze art nıyetlı bakıyorlar .lutfen bu sakatlıgımızı ve raporlarımızı gereklı gereksız yerde kullanmaya kalkmayalım .ne alaka babanın raporuyla yargıtaydakı senın alacak davanın dosyasının one alınması anlayamadım ama bıde acıklarsan sevınırız.

ben daha önce yargıtay'a elektronik ortamda dosyamın öne alınmasıyla ilgili başvuruda bulumuştum. yargıtay da bana öncelik dilekçelerinde sağlık kurulu raporu ile ispatlanacak ciddi sağlık sorunları ve hayati önem arz eden durumlarda öncelik verdiklerini söyleyen bi cevap verdiler. benimde aklıma babam geldi kendisinin %90 raporu var, beraber ikamet etmekteyiz, herşeyiyle ben ilgileniyorum, ankaraya yargıtaya giderek dosyamın öne alınması için geçen hafta başvurdum, dilekçem ekine babamın heyet raporunu koydum, ikametgah belgesi ve sevk belgelerini koydum... öne alınır mı alınmaz mı bilmiyorum, bu konularda bilgi alamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım, bilginizi paylaşırsanız memnun olurum

Arkadasım bu konu su sekılde olmalı sahıs hapıste yatıyor temyız davası var ve agır hasta bu durumda rapor la one alınabılır. Ama senın dosyan deıl raporlu kısının dosyası.

arkadaşım engelli raporu olan kişi benim babam anlıyormusun? engelini kullanmaya kalktığım yok, yargıtay bana o şekilde cevap verdi bu yüzden işin içine rapor girdi, benim babamın hayati durumu söz konusu anlıyor musun ? diyaliz hastasıyken böbrek nakli oldu, ve her ay antalya gidip gelmek zorunda cünkü böbreğin tekrar uyum sağlamayıp atma durumu var, bu yüzden masrafları karşılamakta güçlük çekmekteyiz, yargıtaydan gelen cevabı buraya yüklemek istiyorum ama bi türlü beceremedim, o zaman daha iyi anlardın beni, çünkü bilip bilmeden uzaktan konuşmak her zama kolaydır...

mustivan
Tamam durumu anladık da zaten babanızın yanındasınız, yargıtaydaki alacak davanız sizi babanızdan ayırmıyor.
Ve babanız şu anda %90 değil nakilden dolayı %70 engelli. Elinizde sunduğunuz rapor güncel durumu yansıtmamaktadır, %90 hemodiyaliz hastalarına verilir.

Üst Alt