Merhabalr. Bende sağ tarfımda yarım kalça çıkılığı var . Bu durumu 25 yaşında ilk hamileliğim sırasında ağrım olmasıyla anladık. Doğum sonrası tetkiklerde kalçamda yarım çıkıklık olduğu ortaya çıktı. O zamanlar çok ağrım yoktu. 2 hamilelikte daha arttı. Şu anda 40 yaşındayım. Önceden ağrım olduğumda ilaç içerdim geçerdi. Çok yürüdüğümde yada ağır kaldırdığımda yorulduğumda olurdu. Ama son zamanlar ağrım farklılaştı. Kağıma bıçak gibi saplanıyor. Aksamaya başladım. Önceden yürüyüşümde bir şey yoktu.
Artık beni görünler a noldu sana topallıyorsun diyorlar. ne diyeceğimi bilmiyorum canım sıkılıyor. sanki kasığımdaki sinirlerim sıkışıyor. acaba bitkisel bir yağ ilaç bu sinrlere iyi gelirmi. dr. hepsi aynı şeyi söylüyor idare edebildiğince et sonrasında protez diyorlar. glukozomin vs.. kullanıp agrısını geçiren varmı aranızda. yada ben rantu....adlı ilaçı içiyorum daha farklı bir ağrı kesici kullanan varsa bana özelden yazabilirmi. allah hepimizin yardımcısı olsun gelecek zor olucak gibi
Artık beni görünler a noldu sana topallıyorsun diyorlar. ne diyeceğimi bilmiyorum canım sıkılıyor. sanki kasığımdaki sinirlerim sıkışıyor. acaba bitkisel bir yağ ilaç bu sinrlere iyi gelirmi. dr. hepsi aynı şeyi söylüyor idare edebildiğince et sonrasında protez diyorlar. glukozomin vs.. kullanıp agrısını geçiren varmı aranızda. yada ben rantu....adlı ilaçı içiyorum daha farklı bir ağrı kesici kullanan varsa bana özelden yazabilirmi. allah hepimizin yardımcısı olsun gelecek zor olucak gibi