Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaşadıklarımdan sonra askerlik yapabilecek miyim, emin değilim..?

obs

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, 22 yaşındayım üniversite okuyorum, 2 yıl sonra mezun olucam. Askerlik yapmak istiyorum fakat lise dönemimde etrafımdaki arkadaşlarımdan ağır psikolojik baskılar gördüm 4 yıl benim için cehennem gibi geçti, Allah kimseye yaşatmasın.
Okulum bittikten sonra askerlik zamanım gelicek fakat ben kesinlikle aynı olayları yaşayamam, askerlik ortamını az çok biliyorum. Aynı şeyleri yaşamayı bir daha kaldıramam. Geceleri uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum, sürekli daralıyorum iyice kötü olmaya başladım.
Yurt dışına çıkıp çalışır gelir paralı yaparım diyorum fakat insanlar askere gidiyor vatan koruyor diyorum kendime. Bu konuyla ilgili ne yaparım bilmiyorum, ama o kapıdan içeri giremem girersem kendime bir şey yaparım diye korkuyorum.

Doktora gittin mi..? Sıkıntılarını anlattın mı? Derdine çare aradın mı?

Evet ilaç verdi falat pek işe yaramıyor aynı stresi yaşacıcağım diye aklımdan çıkmıyo, hergün kafamda askere gidip aynı şeyleri yaşıyorum gece uykudan uyanıyorum.

İlacın işe yaraması için bir zman geçmesi lazım ki ilacın işe yaradığı yaramadığı anlaşılsın.

Ne tanı kondu? hangi ilaçlar yazıldı? kaç doktorla görüşüldü peki ?

obs

Bu kadar travmatik bir durum söz konusu madem, mutlaka iyi bir doktora görünmeli ve sürekli kontrolünde olmalısın. Askerlik konusunda ise bir şey demek güç. Mümkünse uzak kalabiliyorsan, uzak kal derim.

Üst Alt