Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] O söz hayatımı değiştirdi...

limpbizkit_2298

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben 21 yasında bir gencim. sizinle bir anımı paylaşmak istiyorum.
bundan 2 sene önce unıversitede okuyan biriyle tanıstım ve iliskimiz basladı. herkes bizi taktır ediyordu. cunku hıc ayrılmıyorduk. ben lise okuyordum ve hergün dersi yokken okula geliyordu ve okul cıkısı beraber gezerdik. ailemle tanıstırdım, ben de annesı ve kardeslerı ıle tanıstım. sürekli telefonla ailesi ile konusuyordum. aramızda kırgınlıklar olmuyor deıldı, ama en sonuncusu gülden ailesinin yanına gitmisti, ailesi ve akrabaları kızın aklına girerek düşünceleri değistirmişler. daha sonra geldiginde ise son biz kez görüstük ve o an bütün hayatım karardı. o sözü hala unutamıyorum. babam senin durumundan dolayı istemez dedi.
durumum (koltuk deyneklerıne mahkum ama her ıstedıgını yapabılen biriyim).
iste arkadaslar o an ölmüstüm. aslında iyi de oldu diye düşünüyorum. bu söz sayesinde hayata baska acıdan bakmaya basladım. onun ıcın artık hıc bır kıza guvenmıyorum.

arkadasım hıkayen bıraz huzunlu.. ama hıcte uzulme gercek ten senı sevseydı hıckımse ve hıcbırsey umurunda olmazdı senden baska.. bende bekarken aynı sorunları yasadım.. 10 sene once boyle bır kızla cıktım ve aynen senın durumuna dustum.. terkedıldık cok uzulmustum ama ondan sonra baska bır kızla tanıstım ve suan ıkı seneye yakın evlıyız ondan oncede ıkı sene cıktık. suan cok mutluyum.. gercek sevgının degerını bılecek bırı mutlaka karsına cıkacaktır.(ılahı adalaet her zaman vardır.. benı begenmeyıp terkeden kız benden sonra oyle bır cocukla cıktı kı anlatamam 7 senedır nısanlı ve ne zaman evleneceklerı de bellı degıl..)

arkadaşım kız senden büyükmüydü yani .

ama işte baştan herşeyi konuşmak gerekiyordu . kimseye ihtiyacın olmadığını önce kendine sonra ona kanıtlaman gerekiyordu . mesela iyi bir işin konumun falan olmalıydı . Karşı tarafada hak ver . O anne baba da çocuklarının sıkıntı çekmesini , yanlış karar vermesini istemez . Bende bu düşüncem doğrultusunda önce ekonomik gücümü sağlayıp sonra bir kız arkadaş edinmek istiyorum .

zaten kimseye ihtiyacın olmadığında ve ekonomik olarak güçlü olduğunda her şey çok daha kolay olacaktır . Sevdiğinden Önce ailesiyle tanışmaya iletişim kurmaya çalış . Onları anladığını , kaygılarının haksız olmadığını söyle .

Üst Alt