Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Playboy, ama o da dertli bu hayatta...

antalyalı_playboy

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
birileri ses versin!!nasil bir dünyadayim!!!
her kim okuyosa yazdiklarimi lütfen sonuna kadar okuyun yalnizmiyim ben ve tek bir kelime dahi olsa yazin!çünkü ben heyecanli fantaziler falan yazmicam sadece yazmak istedim yüreğimin yüreğime ve diğer herkese itirafi bu ya şu an karmakarişik oldum ne yazsam? ya da hiç birşey yazmasam mi?bilmiyorum.kimseye öğüt vermek haddim diil sadece küçük bi ateş yansin istiyorum büyüsün bu ateş yaksin her kötülüğü.sikilmadan okuyun nolur!iyi insanlar sicacik yüreklerde var biliyorum,sevmek isteyenler,hatada olasa aldatip aci çekenler ki samimiyetlerine inanmak tek dileğim.sevgilisine,annesine babasina sicacik haykiranlar da var bunlari okurken yandi yüreğim.ama ya ötesi evet belki yazdiğinizi görmüyo kimse belki,sadece hayallerinizi yaziyosunuz.ama bulandim,kariştim,yerle bir oldum.sözüm saf sevgilerden dişari ve diğer tüm meclisten içeri!keşke ben gibibi kaç kişiyi daha alsam yanima haykirsam şurda tüm türkiyeye.benimde sevgililerim oldu yalan söyledim nefsime yenildim ama yeminle hep utandim.affet rab dedim.öylesine okuduğum birkaç itiraf insanliğimdan utandirdi beni.allah'im al beni bu çirkef dünyadan!diye haykirasim geldi hani gerçek sevgiden bahsedenler?hani aldatildim diye ağlayanlar.hani aldatmak kötüydü,hani yalan kötüydü,hani gerçek sevgilerde vardi?herkes iğrenç ilişkiler içinde kaybolmuş sapikça yazilmiş fantaziler yalanlar,sözler.güzel bi tanecik yürek kalmamiş!allahtan korkan,güzel yürekli kimse mi kalmamiş?bir annem bir babam mi var yalan söylemeyen insan gibiseven,aldatmayan,yüreğim kirilmasin diye kendinden geçen çaba harcayan,ben mi çok iyiyim,yoksa güzel yürek hiçmi kalmadi lanet dünyada.hiçmi kalmadi öleceği günü düşünen,kalpleri kirmaktan korkan.elimden gelse hepinize diz çöküp yalvarirdim tüketmeyin iyi insanlari diye!ama yok böyle bir imkanim.burdan sesleniyorum.üzerine alinsin tüm,aldatanlar,aldatmak isteyenler,gerçek sevgileri yok edenler.yalan msjlarla küçükte olsa gerçek insanlara insanliğa küçük te olsa bir kibrit çakanlara!umrunuzda bile değil belki yazdiklarim,üzülüyorum hepiniz için utaniyorum hepinizden,hepinizi seviyorum yaradandan ötürü!belki bu okuduğunuz dünyada kaldiğiniz son an.ve sonra yoksunuz belki ben bile şuan.hani yalanlariniz hani aldatşlariniz mutlak güç karşisinda.ne söylersiniz,aldattiğiniz sevgililer,yalanlariniz,kirdiğiniz kalpler,orda yaninizda.bunu bile bile nereye gidiyosunuz.tüm bu yazilanlar tüketiyo gerçek güzel yürekleri dünyayi sadece sinav olarak gören insanlari.bu yaziyi sonuna kadar okuyan ki sanmiyorum olacağini bir yerden başlasin bunlar yalanda olsa yazmasin vazgeçsin sömürmekten kirletmekten.umudum kötü kirici yazilarin yalan hayal ürünü olmasina dair.gerçi öyle bile olsa benliğinde saklanan kötülüklere dair tüm bunlar....................

yazını sonuna kadar okudum arkadaşım..çok güzel ifade etmişsin..ben de gerçek sevgi var mı diye düşünüyorum bazen.annem babam dışında beni sorgusuzca sevebilecek...ümidini yitiriyor insan bazen ama yitirmemek gerek..güzel yürekler tabi ki kaldı,var..önemli olan biz yüreğimizdeki güzellikleri ve ümidimizi yitirmeyelim...sevgiyle kal..

çok hoş bi yazı öncelikle tebrik ediyorum bende senin gibi düşünüyorum belki anne ve babamız yalan söylemiyor saf ve temiz belki de bizim karşımıza çıkmıyor aldatmak konusuna gelince ben aldattım sevgililerimi ama beni aldattıgını gördüklerimi bazen bende diyorum bi kez gelecez bu dünya ya kimse kimseyi kırmasın herkes birlik içinde olsun diye ama sanki benden başkası bunu istemiyor gibi geliyo bana bu yazıyı bizimle paylaştıgın için teşekkür ederim çok güzelbi yazı umarım bütün dileklerin ve isteklerin olur kardeşim kendine dikkat et.

Üst Alt