Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaygın anksiyete bozukluğu tedavim sürmekte. Askerlik durumum ne olur?

Bright888

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle merhabalar , 5 yıldır anksiyete tedavisi görmekteyim . Bu gün askerlik tecilimi bozdurdum ve aile hekimim beni antidepresan kullandığım için bulunduğum ildeki askeri hastaneye sevk ettim . Salı günü gideceğim ve size sorularım ve bazı kaygılarım var .
Hastalığım tedavi edilmiş durumda herhangi bir şikayetim yok . Ancak heyetteki doktorların bana erteleme vermesinden çok korkuyorum , butun planlarımı bu yıl askere gitmek için yaptım . Sizce doktor bana erteleme mi verir yoksa askerliğe elverişli mi ?

Moda askerlikden kaçma modası sen tersini istiyon iyimisin hoşmusun?? Sende kaçsana askerlikden..

Yok hocam , bir an önce bitirip mesleğime dönmek istiyorum , şuan işsizim ve zor durumdayım

Arkadaşlar şuanda anksiyete problemim yok ve sadece uykumu biraz düzenlemek için ilaçlarımı kullanıyorum . Sizce önemli olan heyet doktorunun kanaati midir yoksa önceki tanıya bakarak erteleme verebilir mi ?

Psikiyatri doktoruna birşeyinin olmadığını söyle "askerlik yapacağım" de ona göre işlem yapsın heyete çıkınca değil muayene sırasında söyle..

Merak etme askerlik yapacağım dersen kimse seni tutmaz :D

Arkadaşlar , abilerim çok teşekkürler verdiğiniz cevaplar için , bu konu çok kafama takıldı çünkü askerliğimi bir an önce bitirmek istiyorum , bir ilaç firmasında kalite kontrol uzmanıydım ve ekonomik kriz yüzünden işimden ayrıldım bana heyet 1 yıl erteleme verirse ben ne yaparım 1 yıl , ailemin cebine bakamam durumları kötü bu yüzden bana bir yol gösterebilir misiniz ?

Birde merak ettiğim , heyetteki psikiyatr kendisi mi teşhis koyuyor yoksa geçmiş teşhise bakıpta mı kararını veriyor ?

Bright888
Heyette teşhis koyulmaz, daha öncesinde tedavi aldıysanız bununla ilgili epikiriz raporlarına;ve heyet öncesi yapılan muayenede koyulan teşhis değerlendirilip ona göre karar verilir...

Yani bu durumda erteleme mi alacağım ? Muayenede doktora iyi olduğumu ve askerlik yapmak istediğimi söyleyeceğim . Muayene eden hekim kararı önemli değil mi ?

Önemli olan heyet öncesi sizi muayene eden hekimin kararıdır.
Anksiyete bozukluk(remisyonda)askerliğe elverişlidir karararı ile, Direkt askere yollarlar diye düşünüyorum..

Arkadaşlar , son durumu bildiriyorum 😁 az önce psikiyatri uzmanı bana , "Geçirilmiş anksiyete bozukluğu , askerliğe elverişlidir " raporu verdi . Hiç heyete de girmedim 😁

Üst Alt