Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni alınmış yeni tip ehliyete eklenen kısıt kodu ehliyet geçerlilik süresi dolmadan değişir mi?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
188
Reaksiyonlar
126
Bipolar bozukluk hastasıyım, 12 yıldır tedavi görmekteyim. Yeni tip ehliyet almak için aile hekimine başvurdum. Beni psikiyatri hekimine sevk etti. Psikiyatr bana 6 ayda 1 kontrol şartı koydu ve bu kısıt kodu olarak ehliyete işlendi. Yeni tip ehliyetin geçerlilik süresi 10 yıl. Ben 10 yıl boyunca 6 ayda bir kotrol mü olacağım? Yoksa bu süre yılda bir kontrol şartına çıkartılabilinir mi?

6 ay diyorsa 6 ay hocam tek bir değiştirme olayı var 2 farklı şehire gönderiyorlar 2 si de olur derse değiştiriyorlar. başka çözümü varsa söyleyin bende de 3 yıl kod var. ehliyeti daha almadım direksiyon derslerim başlamadı.

Üst Alt