Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yenı ampute amelıyatı olmuş bır kısıye nasıl davranmalıyız?
bende yeni sol bacagım ampute oldu hayının aynı sekilde dewam edebilcegini anlatın belli edin eksik kalmiş gibi dawranmayın bence yani ole gerci ilk zamanlar yardızısz bişey yapılamıyo ama moral onemli tabiki kendisi de bunların bilincinde hayatına normal bi şekide dewam edebilceginin farkında olmalı
cok tsk msınız ıçın sorun sukı kendıne cok ozguvenlı bırıydı bu durum onu cok sarsıcak dıye dusunuyorum elımdende bısey gelmıyor hala hastanede yaraları enfeksıyon kaptı 1 aydır hastanedeyız 15 gune cıkaracaklar sanırım ama yaraları nekadar zamana ıyılesır yada yururken bır fark olurmu
yurume konusunda bişi diyemem banada daha takılmadı protez ama keske en basından enfeksiyona dikkat etseyddiz ben 8 gun yattım hastanede bu arada cok gecmiş olsun
cok tsk ederım sızede cok gecmıs olsun esımın durumu bıraz karısıktı hayatı tehlıkesı coktu acık yaralaı vardı buyuk bı kaza gecırdı ondan sorunları coktu hastanede cok kalmak zorunda kaldı ve hastane enfeksıyonu kaptı
ınsallah amın cvp verdıgınız ıçın tsk bu durumu gecmıste yasayıp tecrube eden arkadaslarda neler yasadıklarını bızlerle paylasırsa en azından aılelerınede yol gostermıs olabılırler tsk
Geçmiş olsun,
onun için en güzel moral gözüyle gördüğü şeyler olur.
dizi sağlam olduğu için şanslı olduğunu söyleyin ona
Youtube da diz atı protez kullanan insanların hayatına nasıl normal devam ettiğni seyrettirin.
Bende sağ diz altı protez kullanıyorum . yapamadığm hiç bi şey yok.
Çok Şükür halimize.
saygılar
bıldığim kadarıyla sıkıntı sorun yasamadığı bı protez yapılana kadar... sonrasında hiçbi fiziksel kısıtlılık olmuyor.insanlar diz altı protezle yoga yapıyor dağa çıkıyor maraton koşuyor...bencede youtube vs karıştırıp fikir sahibi olsun.