Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni böbrek nakli oldum. Bağkur'dan malulen emekliliğim ne olacak?

sinancan041

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2,5 hafta önce böbrek nakli oldum. nakil olmadan önce %90 özrüm vardı. bağkurdan malulen emekli olmuştum ve maaş alıyordum. ancak nakilden sonra alamayacağım söylendi. emekliliğimin iptaliyle ilgili bağkura gittim ancak önlemek için bir yol bulamadım :eek: bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim :confused:

geçmiş olsun kardeş bildiğim kadarıyla emekliliğin iptal olabilr çünkü böbrek nakli olunca tüm hastaneler hemen hemen raporu %40 a düşürüyo o zaman malülen emeklilik için oran düşüyo senden erken emeklilik şartları istenecek ama verilen hakta geri alınmıyo diyenlerde var.

SSK kontrol muayenesine çağırmıyor ve malulen emekliliği iptal etmiyor, ama maalesef Bağkur nakil sonrası malulen emekliliği iptal ediyor.

İlk sigortalı olduğunuz tarih?
doğum tarihiniz?
varolan prim gün sayınız?

Üst Alt