Sosyla medya hesaplarına bakıyorum hala " CHP ye oy verelimde heykel mi yapsın ? " diye yorumlar yapılıyor . Ben de 1 haftadır hala CHP ye saldıranların ekran görüntülerini alıp CHP Millet Vekiline yollayıp " Lütfen Anayasa Mahkemesine götürmeyin eger götürürsenizde göstermelik olsun. Ellemeyin AKP bunları ekmege muhtaç hala getirmeye devam etsin " diye mesaj atıyorum . Atmayada devam edecegim .
Anayasa Mahkemesinede CİMER üzerinden dilekçeyle bireysel başvuru yapıp "eski sistemin çok fazla suşstimal edilip devletin zarar ugratıldıgını " dile getiriyorum . İnşallah bu yasa böyle kalıcı olacak . Öyle " Sogan ekmek yer AKP den vazgeçemeyiz " diye slogan atmaya benzemez bu işler. Sogan ekmek yemeye devam edeceksiniz. Şimdi CİMER den Anayasa Mahkemesine bir başvuru daha yazacam
Anayasa Mahkemesinede CİMER üzerinden dilekçeyle bireysel başvuru yapıp "eski sistemin çok fazla suşstimal edilip devletin zarar ugratıldıgını " dile getiriyorum . İnşallah bu yasa böyle kalıcı olacak . Öyle " Sogan ekmek yer AKP den vazgeçemeyiz " diye slogan atmaya benzemez bu işler. Sogan ekmek yemeye devam edeceksiniz. Şimdi CİMER den Anayasa Mahkemesine bir başvuru daha yazacam