Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni emeklilik müracaatım sonrasında kısmi emeklilik aylığı ödenmiş!?

MEHMET KARA19

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
7
Merhaba,
31 Ocak'ta Vergi indirimi ile emekli dilekçemi verdim 01 Şubat itibarı ile emekli maaşım başladı ve e devlette görünüyor. tahsis numaramın sonu ( 0 ) yani 26'sında maaş alacağım. Fakat bana 19 Şubat'ta günlük ödeme adı altında para yattı.
Tam maaşım ne kadar bilmiyorum. Merak ettiğim 19 Şubat'ta yatan para kaç günlük olabilir.

@MEHMET KARA19,
Sgk prim oranı bağlı sanırım asgari ücretleri ile yatmışsa maaşın en düşük net 10 Bin tl tabi a4 sgk için geçerli eğer 4c emekli olduysan değişebilir rakamları.

@virus34,
4A SGK'lıyım 7632 günden emekli oldum. 19 Şubat'ta 13.570 TL para yattı. Emekli tahsis numarası son rakamı 0 yani 26'sında maaş alacağım. Merak ettiğim bu yatan rakam tam aylık mı yoksa 19 veya 25 günlük mü.

@MEHMET KARA19,

Maaş bilgilerinin olduğu yerde Ek Ödeme alanında yazan rakamı 26 ile çarpın. Aylığınız odur.

Teşekkürler bilgi için maaş ve ek ödeme kısmı boş görünüyor.

Üst Alt