Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni raporda özel tertibat ibaresini ekletebilir miyim?

Hipoksi

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
2
Merhabalar, bugün rapor ile acar renault a sorduk, raporda özel tertibat ibaresi olması gerekiyormuş. Ekte bulunan raporu aldığım hastaneden ekletebilir miyim?

fotoğraf

@Hipoksi, Sonradan ibare ekletemezsiniz, yeni aldığınız için elinizdeki rapora itiraz ederek baştan rapor almanız gerekmektedir.

2020 için itiraz etmem mi gerekiyor? 2013 eski raporum icin, 2020 de itiraz etmeden basvurup almıştım :(

benim bildiğim 1 veya 2 ay içinde itiraz etmemiz gerekiyor.

@Hipoksi, Başlıkta yeni raporda yazmışsınız. :) Evet 6 ay gibi bir süre geçtikten sonra doğrudan rapor almak için başvurabilirsiniz.

KKELEBEKK

yeni rapor derken e rapor demek istemiştim, yanlış yazmışım özürdilerim :)

@Hipoksi, beklemeyin tekrar rapor alın çünkü bu resmini koyduğunuz rapor araç alımı için alınmış rapor değil. memur olmak için alınmış bir rapor bu. ötv muafiyeti için ayrıca heyete girmen gerek ve raporun açıklama kısmına "sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" yazmaları gerekiyor.

@ahmedduman60,

yeni rapor için bahçelievler devlet hastanesi başvurdum, işlemleri yaptım. 15 gün içinde e devlette çıkacakmış. İlginç olan 1000 tl ücret aldılar, sorduğumda ise otv muafiyeti özel rapor vs. dediler. Ben de sağlık bakanlığı iletişim hattına başvurdum bu ucret ile ilgili:)

Maalesef hepimiz 1000 lira ödüyoruz. Bende geçen gün 1000 lira ödedim. Yıllarca SGK primi ödedim, emekli oldum. Sonra devletin doktoruna beni kontrol et rapor ver diyorum. 1000 lira çatlat bakalım diyor. Ne biçim ülkede yaşıyoruz arkadaş!!

@Hipoksi, post:

@Master,

sağlık bakanlığını aradım, çalışma Bakanlığını arayın dediler. Sonra onlar da, sağlık bakanlığını arayın dediler. :)

Üst Alt