Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni sağlık raporu formunda niye çalışabilir ibaresi kısmı yok?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar

yeni özürlü sağlık raporu çıkarttım fakat bana verilen rapor formunda sadece çalışamıyacağı iş alanları kısmı var çalışabilir kısmı yok
dolayısıyla çalışabilir ibareside eklenemiyor.
bu memurluk sınavlarına girişte ve tayin olmada sorun olurmu

Çalışamıyacağı iş alanları ile çalışamaz ifadesi arasında ne fark var. Demekki o kişi çalışamıyorsa hangi alanda çalışamayacağının yazılması gerekli olduğu için. Eğer çalışamıycağı iş alanları yoksa zaten o kişi çalışabilir anlamındadır.

Her hastanenin farklı rapor çıkartma uygulaması vardır. Sorun kesinlikle olmaz.

tamanda ama benim demek istediğim çalışabilir kısmı yok kurumlar çalışabilir ibaresi istemiyormu

Çalışamayacağı işler alanı boşsa, bu "çalışabilir" anlamına gelir. Ayrıca, çalışamayacağı işler alanında yazılı olan kısıtlamalar başvuru yapılacak olan kadro için bir sakınca yaratmıyorsa, bu da "çalışabilir" anlamındadır.

Üst Alt