Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeniden çiftçi Bağkur'una kayıt yaptırdım. Emeklilik durumum ne olur?

Kırksekizlik

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
@OturanBoğa, BülentAbi Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum Allah razı olsun senden.Benimde sorum olacak.2006 çiftçi bagkurluydum.4048 günüm vardı.2023 %48 engelli raporu aldım.doktorumun yönlendirmesiyle oldu.bu konulardan hiç bilgim yoktu.Şimdi çifti bagkurumu tekrar açtirdim.Ama iyimi yaptım bilmiyorum.size danışmak istedim.Saygilar

@KKELEBEKK, mrb bende 2006 çifti bagkurluyum 4048 günüm var %48 sütediz raporum var.emekli olabilrmyim.Hangi yolu izlemeliyim.

@Kırksekizlik, Bağkur'dan erken yaşlılık aylığı kriterleri aşağıdaki gibidir:

bagkur.PNG

Günü geldiğinde sgk'ya gidip emeklilik başvurusu yapmalısınız. Sizi hastaneye sevk ederler...

@KKELEBEKK, igilendigin için çık teşekkür ederim.Asil merakım bagkurumu tekrar başlattım.Bagkurami devam edeyim.4a sskyami geçeyim.bagkur giriş 01.04.2006 çikiş 2017 toplam gün 4048 .rapor 2023 mayis

@OturanBoğa, mesajı şimdi gördüm.İlginiz için teşekkür ederim.Bagkurda engelli emeklilik zor yazmışsınız.bi cevabinizda okumuştum.ssk ya gecersemde aynı yani.

Üst Alt