Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeşilkartla direkt üniversite hastanelerine gidebilir miyiz?

Deniz Arsoy

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba, konuyu umarım doğru yere açmışımdır. Bende birçok kronik hastalık var hepsini tek tek yazman istemiyorum, yalnız şunu söyleyeyim, benim tedavi olacağım Bölümler sadece üniversite hastanelerinde var. Yeşilkarım yeni çıktı acaba direkt üniversite hastanesine gitsem tedavi olabilir miyim? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

şu an yeşil kart diye bir uygulama yok gss primi devlet tarafından ödenen kişiler var bu kişiler üniversite hastanelerine direk gidemiyorlar ancak yetkili bakın yetkili diye vurguluyorum eğitim ve araştırma hastanesinden sevkle ünversite hastanesine gidebilirsiniz bunuda şöyle açıklayayım ist anadolu yakasında birsürü eğitim ve araştırma hastanesi var ama sevki sadece lütfikırdar eğitim ve araştırma hastanesi yapıyor oda bin türlü nazla genelde üniversite hastanelerine sevk etmemeye uğraşıyorlar bende sevk almak için gittiğimde dr açık olarak kimse sevk yapmaz çünkü sevk edilen kişini sevk edilen üniversite hastanesindeki tüm masrafları sevk eden hastane tarafından ödeniyormuş bu masraflarda döner sermayeden olunca bizim drların döner yemeye pardon döner sermayeden alacakları para aza düşüyor çok hayati bi önem olmadığı taktdirde sevk yapmıyorlar, benden bir tahlil istenmişti o tahlilde sadece ün hastanelerinde mevcuttu ilgili bölüm sevk etmediği gibi ona benzer tahlil yaparız dedi yaptğı tahlinin istenen tahlille uzaktan yakından alakasının olmadığını öğrendim ALLAH yardımcınız olsun

Üst Alt