Sevgileri üyeler
Daha önce açmiş olduğum Yetişkin hasta bezi projesi konuyla ilgili bir bilgilendirme yapmak istiyorum (Eski konu: http://www.engelliler.biz/forum/eng...le-ugrasmaktayim-sorularinizi-bekliyorum.html)
Sitemiz suan açıldı.
Ürünlerimiz dünyanın en iyi hasta bezini üreten Danimarkalı sirket Abena nın ürünleridir.
Suan için 4 farklı bez çeşidimiz mevcuttur.
kapanya kodu: engellilerbiz (23-04-2012 20-05-2012 tarihler arasinda gecerlidir)
Not:Havale yaparsaniz ayriyetten %2 de indirim alırsınız(her zaman için gecerli)
Sayfamizda ayni zamanda puan sistemmi mevcuttur bu sekilde zamanla kazanacaginiz puanlari paraya dönusturup hedi ceki olusturabilirsiniz.
Puanları kazanacagınız yerler:
Sayfamızdan numune talebinde bulunup bezlerin kalitesini test edebilirsiniz.
Siparişleri suan için yapmanız mümkündür. Çarşamba günü itibaren siparişleri yollayacagız.
Internet sayfamiz: www.bincemedikal.com
E-posta: bilgi@bincemedikal.com
Telefon: 0332 350 4434
Saygilarımla
Bilal İnce
Daha önce açmiş olduğum Yetişkin hasta bezi projesi konuyla ilgili bir bilgilendirme yapmak istiyorum (Eski konu: http://www.engelliler.biz/forum/eng...le-ugrasmaktayim-sorularinizi-bekliyorum.html)
Sitemiz suan açıldı.
Ürünlerimiz dünyanın en iyi hasta bezini üreten Danimarkalı sirket Abena nın ürünleridir.
Suan için 4 farklı bez çeşidimiz mevcuttur.
- Abri-flex (Külotlu hasta bezi)
- Delta-form ( Belbantli bez)
- Abri-san (Ara bezi / Mesane pedi)
- Abri-man (Prostat bezi)
- Banka havalesi ile ödeme (Toplam tutarın %2inde indirim yapılır)
- Paypal ile ödeme (Kredi kartı ile(Paypal hesaplı)
- Kapıda nakit ve kredi kartı ile (Toplam tutara +6 TL eklenir)
kapanya kodu: engellilerbiz (23-04-2012 20-05-2012 tarihler arasinda gecerlidir)
Not:Havale yaparsaniz ayriyetten %2 de indirim alırsınız(her zaman için gecerli)
Sayfamizda ayni zamanda puan sistemmi mevcuttur bu sekilde zamanla kazanacaginiz puanlari paraya dönusturup hedi ceki olusturabilirsiniz.
Puanları kazanacagınız yerler:
- Ürunlere yorum yapmak
- Tavsiye etmek
- Üye olma
- Ankete oy vermek
- Alisveris yapmak
Sayfamızdan numune talebinde bulunup bezlerin kalitesini test edebilirsiniz.
Siparişleri suan için yapmanız mümkündür. Çarşamba günü itibaren siparişleri yollayacagız.
Internet sayfamiz: www.bincemedikal.com
E-posta: bilgi@bincemedikal.com
Telefon: 0332 350 4434
Saygilarımla
Bilal İnce