Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yine bilgisayar konusunda yardım istiyorum...

monalisa

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Şimdi de bilgisayarım hotmail adresimdeki iletilere girince o iletiye basar basmaz kendi kendine adresi kapatıveriyor. Yani, gelen mesajları okuyamıyorum. Hotmail adresime giriyor, gelenleri görüyor ama bastığımda bilgisayar kapanıyor.

Valla! Kafayı yiyeceğim ben:):) Bıktım, bu bilgisayarın sorunlarından:(:(

N'olur bana bir yol gösterin.

15 yıllık bilgisayar kullanıcısı olarak böyle bir sorunu ilk kez okuyorum ve virüs aklıma geliyor... bilgisayarınızda anti virüs programı var mı?

virüs den olabilirrr... bir kaç çeşit anti-virüs programı kullanarak tarama yapmanızı öneriirim... çünkü birinin bulduğunu diğerri bulmuyor, ben belli periyotlarla, elimde bulunan antivirüs programları ile temizleme yapıorum...

İnanın ki, ben de yıllarca bilgisayar kullanmama karşın, aklımın almadığı sorunlarla karşılaşıyorum ki, ne yapacağımı şaşırıyorum.

İşyerinde bilgisayarla ilgili bir sorunla karşılaştığımızda bilgi işlem merkezinden bir uzmanı çağırıyor, çözümlüyorduk.

Şimdi evdeki bilgisayarla uğraşmaktan içime fenalıklar geliyor... Biraz da sabırsızım, sanırım, hemen o sorunu çözümlemek istiyorum.

Benim de sizlerin dediği gibi virüs aklıma geldi. Virüs taraması yaptırdım. Şu anda avast kullanıyorum. Ama virüs falan bulunmadı. En sonunda hotmail adresimi açtığımda bilgisayar çubuğunda "tartışmalar" diye birşey geliyordu. Bununla ilgili olabilir dedim. Oradaki ayarlarla oynadım. Deneme-yanılma yöntemi yani... Nasıl oldu bilmiyorum, o görüntüyü oradan sildim. Sonunda iletilerimi rahatça okumaya başladım.

İlgileriniz için teşekkür ediyorum.

Virüs programımı :):) Virüs programlarını bosverin fazla bir işe yarayanını görmedim.. Gördüklerimde Pcyi harika kasıyor :) neyse qelelim soruna. İnternet Explorer Kullanıyorsunuz sanırsam. Peki Mozilla Firefox gibi yada Opera gibi diğer internete erişimi sağlayan programları kullandınız mı yoksa İnternet Explorerdemi yapıyor bu sorunu. tam anlaymadım pc kapanıyor demissinizde bilqisayar komple mı kapanıyor? eğer sadece İnternet explorer kullanıyorken sayfa birden kapanıyorsa diğer alternatifleri kullanmayı deneyiniz böyle bir sorun olmuyorsa alternatiflerde microsoftun sitesine girererek yenıden exploreri indirip kurunuz.

bazen vürüs programı bulmyuor vürüsşleri sırf msnler için ve internetden gelen spamları temizlemek için küçük program var msn için onunla sorunlarnızı cözebiliriniz

konuyu açan arkadaslar sorununuzun çözülüp çözülmediğini lütfen belirtiniz.

o açmaya çalıştığınız yani sizin tabirinizle tıkladığınızda internet explorer'i kapatan mail yerine daha önceden gelmiş veya gelmiş olan başka bir mail'e tıklamayı denediniz mi ? Eğer onlara tıkladığınızda hiç bi problem yoksa hiç bir problem olmuyosa sorun o açmaya çalıştığınız maildedir ve büyük olasılıkla virüslüdür. Bende açmayı denemeden direk silin . .

İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Yukarıdaki iletimde sorunu çözdüğümü yazmıştım. Ama inanın, sorunu nasıl çözdüğümü ben de bilmiyorum::)))

Herhalde sorunu nasıl çözdüğümü de anlatamadım o yüzden::)))

Üst Alt