Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yoksullara kira yardımı yapılıyor mu?

mavzer41

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
selamun aleyküm arkadaşlar devlet kirada oturan yoksul vatandaşlara kira yardımı yapıyormuş bende kirada oturuyorum yalnız yaşamaktayım yüzde seksen engelliyim engelli maaşımdan başkada bir gelirim yok bu konuda bilgisi olan veya alan varmı varsa nasıl bir yol izliycem yardımcı olursanız sevinirim ve son bir ricam kira yardımı için nasıl bir dilekçe yazıcam

Kira yardımını ilk defa duydum sizden
eger gercekten böyle bi yardım varsa bilen arkadaşlar
anlatsın ihtiyacı olan kişiler gidip baş vursunlar

O dediğiniz baş tacı suriyelilere var biz ikinci aınıf vatandaşız bize yok inşallah vardır

kaymakamlık fon u yardımcı oluyor diye biliyorum bulundugunuz vakıfa bi sorun

alıyorsanız kimden nerden ne şekilde nekadar alıyorsunuz
yazarsanız bizde gidip muracatımızı yapalım

alimepullu herkes sizden haber bekliyor yazarsanız sevap işlemiş olursunuz yoksul vatandaşlarımız yararlansın presüdür nedir

kira yardımı avrupada var türkiyede yok

Kaymakamlık ve Belediyeye başvurabilirsiniz. Yardım yapıp yapmamak onların inisiyatifinde...

önemli olan kanunen böyle bir hakkımız varmı yokmu
insiyatif olarak bakarsan işler sarpa sarar
bizim işimiz kanunlar cercevesinde kira yardımı
varmı yokmu varsa bu yardımı hangi kurum ve ruluşlar
yapıyor bunu ögrenmemiz lazım
işimiz torpille veya insiyatifle degil hakkımızza
isteriz hakkımız degilse zaten fakiriz
bu sekildede yola devam ederiz

alimepullu arkadaşımız alıyorum dedi ortadan kayboldu bi sıkıntımı var vakitmi bulamadı dönmedi bi daha en azından yaşayan birinden ögrenecetik kimsenin aldıgında gözümüz yok

önemli olan kanunen böyle bir hakkımız varmı yokmu

Kanunen böyle bir hak var. Belediyeler veya sosyal yardımlaşma vakfı fakir kişilere aynen kömür yardımı yaptığı gibi kira yardımı da yapabiliyor. Aynen kömür yardımındaki gibi bu yardımı ilgili kişinin alıp alamayacağı ilgili kurumun komisyon kararına bağlı. Dolayısla muhtaç durumdaki kişiler bu yardım için ilgili kuruluşlara başvurabilir. Yanılmıyorsam aylık 600TL ile 900TL arasında bir yardım yapılıyor.

slm arkadaşlar vaktim yoktu cvp biraz gec verdim ewet var 1.000tl ben alıyorum ama engel durumunuza baglı yüzde 40 ve üzeriyse sosyal yardımlaşmaya dilekce vererek kira yardımı her ay alabilirsiniz

arkadaşım kimse kimsenin nasibini yiyemez aldıgında gözüm yok demişsinizde konuyu nereye cektiniz anlamadım rabbim cümlemize yardımcı olsun inş

merhaba şartları neler acaba örneğin engelli maaşı alan bu yardımdan yaralana biliyormu

alimepullu kusura bakmayın haklısınız yardımınız icin sagolun

merhaba arkadaşlar ben her yıl kömür yardımı alıyordum ama bu yıl alamadım sosyal yardımlaşmaya sorduğumda engelli maaşı alanlar artık kömür yardımı alamıycak bildiğim gördüğüm kadarıyla herkes aldı bunuda söylediğimde alanlar engelli maaşı almıyor diyip konuyu kapattılar ben yüzde sen engelliyim yalnız ve kirada oturuyorum engelli maaşımdan başka bir gelirim yok ve havalar soğudu sizden ricam bu yardımdan yararlanmak içiin nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor

kira yardımı alabilirsiniz engelli maaşınızıda alabilirsiniz ikisini brden alabilirsiniz

rica ederim

Üst Alt