Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yolcu olarak trafik kazası geçirdim. Trafik sigortasından tazminat..?

sigma

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2006 yılında trafik kazası geçirdim daha sonra değişik tarihlerde 12 sefer amleiyat oldum kolumda 3 farklı yerde parçalı kırı vardı dolayısıyla hastane enfeksiyonu kaptım hastane %15 sakatlık raporu verdi aracın sigortasında bir talebim olabilir mi

araçta yolcuydum

slm ben 2006yılında trafik kazası geçridim arkadaşımın kullandığı arabayla direğe çarptık 12 sefer ameliyat oldum aracın sigortasında bir miktar para aldım
Karayolu Trafik Garanti Sigortası Hesabı yani adıyla Güvence Hesabından para talep edebilirmiyim

öncelikle buyuk gecmıs olsun.sorularınızın cevabına gelınce ;
1-)aracın zmms ( trafik sıgortasından ) sayet malulıyet raporunuza göre ( % 15 ) ödeme almıssanız baskaca bır hakkınız yok. Sayet tedavı maslarını almıssanız malulıyet raporunuza göre ödeme alabılırsınız.
2-) aracın trafık sıgortası olduguna göre güvence hesabından hıcbır suretle tazmınat hakkınız bulunmuyor. Kazanızla ılgılı detay bılgılerı ve irtibat telefonlarınızı n.e.sigorta@hotmail.com adresıne gonderırsenız sıze daha ıyı yardımcı olurum kanısındayım.Ahmet GİRGİN

Tazminat hakkınız Tabiki Var

Tazminat hakkınız tabiki oluyor . Ama Traik kazası SOnucunda TutuLan Rapor Cok OnemLı Bunun Sonucunda Sızn ne kadar Tazmınat hakkınızın olduqunu soyleyebılırım . Acılacak Davada Bu konuda Cok onemlıdır . Sıqorta sırketLerı ellerınden Geldıqı Kadar Ufak ücretlerle Davaların SonucLanmasını Ister .Veya Hıc Davayla uqrasmadan Kısıye ufak bı ucret Vererek Davanın Sonuclanmasını ıster .. Bu konuda InsanLarımız bılqı Sahıbı olmadıkları Icın Alırlar ve bu doqrultuda alacakları yuksek mevlalardakı tazmınat haklarınıda sonlandırmıs olurlar. Aklınıza takılan Soru Veya Acılacak davayla ılgılı sorularınız olursa www.engelliler.biz forma yazarak Ulasabılırısınız

Serdar baLık

Üst Alt