Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Youtube arkaplanda nasıl çalışır? (Android)

Duman6Kestik

Aktif Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
Yıl 2018 oldu arkaplanda çalışan youtube yapmadılar. Başka programlar var sanırım youtube u arkaplanda calıştıran uygulama

Telefonum android. Yardimcı olursanız sevinirim.

Nasıl arka plan
Uygulamada aç YouTube
Arka planda müzik dinlemek istiyorsan
Müzik indirmen gerekli
Bidtube music uygulamasını telefonuna indirmen gerekli, oradan istediğin müziği telefonuna yükleyebilirsin

Yıl 2018 oldu arkaplanda çalışan youtube yapmadılar. Başka programlar var sanırım youtube u arkaplanda calıştıran uygulama

Yok de mi öyle bir özellik?
Yutubu açtığımda başka programa geçemiyor um

İşte ben de onu diyorum
Arkadaş indiirip dinle diyor tam anlamamiş dedigimi
Arkaplanda çalışan dediğim şey başka programa geçtigimde de youtube çalişsın
Zorro
O zaman şöyle yap
YouTube'a sayfayı aç,
Telefonunu orta yerinde kocaman Tuş var o tuşa Bas, YouTube kayboldu değil mi
Tekrar o büyük tuşa üç Saniye basılı tut bırak
Görüntülenen sayfalardan YouTube seçebilirsiniz yani YouTube bir yere kaybolma dı

Anlamadın arkadaşım
Şimdi sen yutubu açıp müzik dinlediğin esnada vatsaba girebiliyor musun. Yani vatsaba girdiğinde önceden açmış olduğun müzik halen devam edecek. (Yabancı kelimeleri özellikle okunduğu gibi yazdım)
Doğru anlatabildim mi DissFlex

Anlamadın arkadaşım
Şimdi sen yutubu açıp müzik dinlediğin esnada vatsaba girebiliyor musun. Yani vatsaba girdiğinde önceden açmış olduğun müzik halen devam edecek. (Yabancı kelimeleri özellikle okunduğu gibi yazdım)
Doğru anlatabildim mi DissFlex

Evet benim bahsettiğim sorun bu zaten

Bölünmüş ekran yok mu telefonunda telefonu ikiye bölüp altta YouTube üstte WhatsApp face ne istyosan girebilirsin Android de var bölünmüş ekran lakin telefon un modeli eskiyse yoktur.

DissFlex

iphone da iplay diye bi uygulama var android de varsa indir. Bende telefonu tuş kilidine alınca arka planda çalışmıyordu, bunu buldum. Bu programın güzel yani YouTube videolarını indirip, internette bağlı olmadan da dinleye biliyorsun. indirirken kaliteyi small (düşük kalite) seç telefonunda yer kaplamasın :)

Bölünmüş ekran yok mu telefonunda telefonu ikiye bölüp altta YouTube üstte WhatsApp face ne istyosan girebilirsin Android de var bölünmüş ekran lakin telefon un modeli eskiyse yoktur.
İşte Bunu anlatıyorum bölünmüş ekran
Telefonun orta yerinde kocaman tuşa 3 saniye Basılı tut bırak, önceki izlediğin sayfayı seç DissFlex

acı gerçek Zorro
Bölünmüş ekra dediğiniz program mi yoksa telefonda kendisi bulunuyor mu?
Telefonum samsung j3 - lollipop android- 2gb ram 16gb hafizasi var

Telefonunun alt orta yerinde kocaman tuş var ya 3 saniye basılı tut bırak
Neler var önceki baktığın programlar yok mu

Telefonunun alt orta yerinde kocaman tuş var ya 3 saniye basılı tut bırak
Neler var önceki baktığın programlar yok mu

rBg-ir5IznP1snQAIsNBauz_eDsgogWe2hrPaIoXbAC77SgYnNNh6pQXWPY5XIxxirwt3m3d6EpMp1Prwa8FT8hTULm9zexL-k-r1tZJNEqcagHuUcK-PIErPt-bLfFefDudGCwPsd49e5n4zyf6ma1b29sNSlsHqQ=w443-h332-nc

Telefonum bu. Altta ortada ki tuşa 3 saniye basiyorum dedigin gibj bişey değişmiyor

Nasıl olur benki de Samsung Note 3
Aynısı gibi o kocaman tuş var
2- 3 saniye basılı tut bırak çıkıyor önceki baktığın programlar

Nasıl olur benki de Samsung Note 3
Aynısı gibi o kocaman tuş var
2- 3 saniye basılı tut bırak çıkıyor önceki baktığın programlar

Soldaki tuşa basınca çikiyor. Ortadaki tuşa 3 saniye basinca bişey olmuyor. Ortadaki tuşa bi kere bastigimda ana ekrana dönüyor.

acı gerçek Zorro
Bölünmüş ekra dediğiniz program mi yoksa telefonda kendisi bulunuyor mu?
Telefonum samsung j3 - lollipop android- 2gb ram 16gb hafizasi var

Şimdi Samsung j3 de bölünmüş ekran var mı yokmu bilmiyorum eger var dyen varsa biliyordur tarifde eder zaten bölünmüş ekran özelliği yoksa telefon desteklemiyor ise dediğini yapmak zor arka planda youtube işi..

Floating apps diye program indirdim onla yaptim.
Benm 5 lolipop android. Andoid7 de varmis bu bahsettign ozellik yani benm tel de yok

Floating apps diye program indirdim onla yaptim.
Benm 5 lolipop android. Andoid7 de varmis bu bahsettign ozellik yani benm tel de yok

Benimki de Android 5
floatiňg apps uygulama ile ne yaptın
Arka planda YouTube ile mužik çalmamı

Üst Alt