Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtdışında protez yaptırmak istiyoruz. Önerileriniz?

yagmurluk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam,

Ben kardeşim adına üye oldum.. 2001 eylül ayında sol femur dizin hemen üstünde tümöre rastlandı ve düşük gradeli osteosarkom teşhisi kondu. Femur alınıp protez kondu. 2006 yılında ptorezin ucu kemiği delip çıktığı için yeniden ameliyat oldu.. Dün öğrendik ki protez yeniden kemiği delmiş. Yerli protezdi kullanılan. Şimdi yurtdışındaki protezleri araştırıyoruz. Bilgisi olan varsa yardımcıolabilirse sevinirim..

Hepinize sağlıklı günler dilerim..

Kardeşim parçayı getirtmek istiyor. Yurtdışında ameliyat olmak gibi bir imkanımız yok :eek:.. Zaten burdan çok da üstün olduklarını düşünmüyorum.. Yarın doktoruyla görüşecek.. sonra ne yapılacağına karar vereceğiz sanırım.. İlginiz için teşekkür ederim..:)

Merhaba ben sana katılmıyorum bende protez yaptırmak ıcın 2-3 yerle gorustum ankarada, Yanı masallah firmalarda son teknolojıler varda,

1-2firma direk c-leg diye birsey var onu dıyor fıyatı duysan sasarsın,
başka birkaç firmada soket yapılıyor o rahat olmassa hıc bır ıse yaramaz,

Önemlı olan ilk soket dediler ama tabiki yeni teklonojıler rahat ettırır onları goz ardı etmemek lazım dedıler ama,
ilk protez için c-leg çok pahalı bir protez diyorlar,, bende kara kara dusunuyorum hayırlısı bakalım daha arastırıyorum internetten son teklonojılerı ama bakalım,,
Ama herkesten gordugum CARBON ayak, onu tereddutsuz herkes tavsiye etti,,

Öncelikle geçmiş olsun ,Türkiyede yapılan protezlerde kullanılan parçaların % 75'i zaten ithal malzeme almanya üretimi genellikle otto bock marka pek az kısmı ortotek,proted,ortpar vs teknik ortopedi ( izmir) sırası ile bir kaç marka var . Bunları sayarken şuna gelmek istiyorum, günümüzde ülkemizin bir çok şehrinde kaliteli protez yapılabiliyor, yurt dşında bunu yaptırmayı düşünürseniz x 3 ' ü göze alacaksınız yani Türkiyedeki fiatın üç katı nedeni ise yurt dışında işçilik ücretinin yüksekliği, protezin tesliminden sonraki teknik destek ve hizmeti de düşünecek olursanız her problemde yurt dışınamı gideceksiniz.Ne kadar değer muhasebesini iyi yapın.

ya arkadaşlar bu protez konusun da kimseyi çözemedim herkez birbirini kötülüyor nasıl bir insanlık bu ya herkes para derdine düşmüş biz bir an önce ayağı kalkmak istiyoruz

Arkadaşlar bu nasıl iş ya neden bu protez yapanların tek amacı bizi kullanmak ve üzerimizden para kazanmak.Ya protez yaptıracam herkez birşey söylüyor hepsi birbirini kötülüyor ben kime güvenecem sağlığı mı kim e emanet edecem diz altı ampute oldum 8 ay oldu protez yaptıracam yaptıramıyorum

Üst Alt