Bende şu anda geçiriyorum, daha öncede soguga bağlı geçirmiştim. Şimdiki bela bir uçuktan sonra oluştu, stresimde çok, hangisine bağlı bilmiyorum. ama arkadaşlar gibi norologa gittim önce, bir sürü ilaç verdi, deltacortril verdi. günde 3 defa, 2şer tane. sonra göz doktoruna gittim, gözüm tam kapanmıyor şu anda, göz kremi damlası ve gözyaşı damlası verdi. sonra fizik tedavi doktoruna gittim, fizik olarak kendinin yapabileceği bir şey olmadığını, sinirlerle ilgili olduğunu, fizik tedavinin sadece sinirler çalıştıktan sonra yüz kaslarının tembellikten dolayı çalışmamasını engellemeye çalışacaklarını söyledi, ama önce sinirler çalışacak. yarında kulak burun boğazcıya gideceğim, çünki beyinden gelen sinirler içkulak ve orta kulak içinden geçerek yüz kaslarına ulaşıyorlar. Yani buradaki bir enfeksiyonda felce neden olabilmektedir. Arkadaş feç geçireli çok olmuş, büyük ihtimalle iyileşmiştir ama okuyan başka arkadaşlar varsa sırayla aşağıdaki doktorlara gitsinler. Allah hepimize bol sağlık versin, sevgiyle kalın,
1- noroloji
2- Kulak burun Boğaz
3- Göz doktoru
4- Fizik tedavi
Unutmayın yüzde 90 nı iyileşiyor, ama teşhis ve tedavi önemli, özellikle uzun süren felçlerde fizik tedaviyi uygulamak yüzün tembelligine engel oluyor. Bunu atlarsanız sinirler çalışmaya başlasa bile yüz aynı kalıyor.
Birde kesinlikle noroloji uzmanının verdiği ilaçları diğer doktorlara göstermeyi unutmayın.
Hepinize acil şifalar.