Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüzde 48 engelli raporum var. Profesyonel olarak futbol oynamak istiyorum?

SeMPaTiC

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Yüzde 48 engelli raporum var. Profesyonel olarak futbol oynamak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

futbol takımlarının görevlendirdiği özel doktor ekipleri var şayet onaylarsa onlar oynarsın...

Ben ankaradayım burda öle bir takım varmı bilmiyorum bu konuda yönlendirilmek istiyorum ampute takımını çok izledim en az onlar kadar oynayabileceğime eminim

Gençlerbirliği var ve Ankaragücü var oda yetmezse eskişehire git eskişehirsporla görüş.

iyi de hemşerim sen ansıl takım istiyon engelli mi yoksa normal takım mı.normal takıma izin çıkmadı bende bırakmıştım zamanında..

Engelli takım. Ama öğrendiğim kadarıyla bir ayağının eksik yada kesik olması gerekiyomuş

valla ben yaş 35 deyim hala futbol hayatım aktif ama haftada en fazla artık 2 maç zor yapıyorum yaş ilerliyor bir 5 sene daha spor yaparım artık

ben amatördeydim engel nediniyle bırakmak zorunda kaldım ama halı sahacı oldum :D

engelli takımda oynamak istiyorsan ankara fenerbahçenin engelli takımı var. oraya git. ayak olayını bilmiyorum.

sen önce engel durumunu belirt ne sorunun var ona göre yönlendirelim arkadaşım

Ankarada Yenimahalle belediyesi ampute futbol takımı var bir araştır istersen orada oynayabilirsin bir de tsk ampute futbol takımı var ben görme engelliyim ama ampute futbolu yakından takip ediyorum

İzmir de ''İzmir BüyükşehirBelediyesi Ampute Futbol Takımı'' var başvurabilirsiniz...

SeMPaTiC

arkadaşım engeliniz ortapedik mi yoksa farklı bir kayıp mı? amatör olsa neyse de profosyonellik nasıl olucak..

Üst Alt