Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

03.02.2011'de emeklilik başvurusunda bulundum. Maaşım ne zaman bağlanır?

cavusae

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
03 02 2011 tarıhınde emeklılık dılekcesını verdım yuzde 59 vergı ındırımım var ne zeman suede maas baglanır ve ne kadar baglanır pırım gun sayım 4560 gundur ilgı ve alakanız ıcın tesekkurler

yıllık kazancmı boyleyse 4.571kusurolarakbılıyorum

merhaba arkadaslar

emeklılı ıcın bas vurdum 35 gun oldu baglanmadı
defdarlıkdan yazı gelecekmıs ssk yazıyı 03 02 2011 yazmıs deftarlık ıse 25 02 2011 tarıhınde postaya yazıyı vermıs
acaba kac gunde gelır

cevap ıcın tesekkurler

Süre Gayet Normal arkadasım ama bekledıgıne degecek emın ol tahmınımde yanılmıyorsam bu ayın 25 inde 87 gunluk para yatar hesabına cunku emeklıler 1 ay pesın maas alırlar.Sonucu bıldır buraya unutma

edip bey memur emeklilerinedemi bir ay peşin maaş veriliyor?

Ayrım yok diye biliyorum ama işci emeklisi olduğum için yaşadığımı söylüyorum daha iyi bilen arkadaşımız yanıtlayabilir.

tesekku rederım tabı kı maas baglanınca yazacam
bır nevı ben de baskalarına yardımcı olmak ısterım

arkadaslar emeklılıkıcın basvurdum 38 gunoldu cıkmadı halacıkmadı bırbılgınızvarmı nezamanda cıkar

07/01/2011 tarihinde emeklilik için müracat ettim 07/03/2011 tarihinde postacı elime evrakımı getirdi. 23 martta maaşımı alabilirmişim.

normalde kac gunde gelıyor cevap ıcın tesekkurker

sayın yabanguu maasınız bellı oldu mu ssk'da kac gunuz vardı raporunuz kacda kacdır

cevap ıcın saol

[FONT=Comic Sans MS]Yabangülü emeklilik hayırlı olsun. Ben hala beklemedeyim... :)[/FONT]

Öncelikle teşekkür ederim. Açıkcası maaşım beni pek sevindirmedi. Benim 3377 gün prim+ 240 gün doğum borçlanmasıyla 3617 günle emekli oldum. Rapor oranım %51 . Bana gönderilen evrakta maaş 585,48 + 25 ek ücret yazıyor.

Anlayamadığım bir konu var E-Devlet şifremle emeklilik bilgilerime giriyorum orada da yazan 707 aylık maaş diyor. Sanırım ben net maaşımı Nisan ayında filan anlayacağım.

yabangulu 3617 5400 eklenmedımı aylık pırımınkactanyatıyordu bırde yılıktoplamıkaclıradır cevapıcınsaol

Ben 3617 günle emekli oldum, ekleme filan yok şimdiye kadar hep askeri ücretten primlerim yattı. ssk prim sayfama baktığımda 40,196.69 tl yazıyor.

merhaba arkadaslar benım bır sorum olacak maas alırken bellı bır gun varmı yoksa dılekce tarıhımı dıkkate alınıyor benım dılekce tarıhım 03 02 2011 hangıtarıhte maas cekerım cevap ıcın saolun

Emekli, dul yetimlerin gelir ve aylıkları;
a) Tahsis numarasının son rakamı 9 olanlara her ayın 17’nci gününden,
b) Tahsis numarasının son rakamı 7 olanlara her ayın 18’inci gününden,
c) Tahsis numarasının son rakamı 5 olanlara her ayın 19’uncu gününden,
d) Tahsis numarasının son rakamı 3 olanlara her ayın 20’nci gününden,
e) Tahsis numarasının son rakamı 1 olanlara her ayın 21’inci gününden,
f) Tahsis numarasının son rakamı 8 olanlara her ayın 22’nci gününden,
g) Tahsis numarasının son rakamı 6 olanlara her ayın 23’üncü gününden,
h) Tahsis numarasının son rakamı 4 olanlara her ayın 24’üncü gününden,
ı) Tahsis numarasının son rakamı 2 olanlara her ayın 25’inci gününden,
j) Tahsis numarasının son rakamı 0 olanlara her ayın 26’ncı gününden,
itibaren birer aylık dönemler halinde ve peşin olarak ödenecektir.
Ödeme günü Cumartesi gününe rastlayan grubun ödemesi Cuma, Pazar gününe rastlayan grubun ödemesi Pazartesi günkü grup ile birleştirilerek yapılacaktır.

saolun oturanboga

bır d esorum olacaktı emeklılık ıcın basvurdum 03 02 2011 tarıhınde ssk deftarlıktan yazı beklıyor deftarlık yazıyı 25 subatta postaya vermıs hala gelmemıs
normal mı ne zaman gelır

cevap ıcın saol

arkadaslar merhaba sskyaemeklılıkıcın basvurmusdum sskdeftarlıgayazı yazmısdı yazı bugun gelmıs onay olumlu bundansonra surec nolacak emeklılıgım kacgunde gelır cevapıcınsaolun

2-3 hafta içinde olumlu bir bildirim yapılır size.

Not: Lütfen kelimeler arasında bir boşluk bırakarak yazın. Bu haliyle ne okunuyor ne de insanın yanıt veresi geliyor...

tabı pardon

arkadaslar merhaba benım bır sorun olacaktı emeklılık ıcın basvurdum defdarlık tan onay gelmıs sanırsam emeklı olacam
benım 4560 ssk gunum var bunun ustune 5400 gun daha eklenıyormus dogru mudur 4560 artı 5400 toplam 9960 mı olacak yada 4560 usdu mu tamamlacak yoksa byle bırsey yok mu
benım yuzde 59 vergı ındırımım var cevap ıcın saolun

arkadaslar merhaba bugun sskya gıtdım ordakımemur dosyamı ısleme verdıgını soyledı ısleme vermek nedır orda ıncelenecekmıs sonra postaya verılecekmıs ıncelemede bır oumsuzluk olurmu kacgunde bellı olur cevap icın tesekkurler

Bir sorun olmaz...

4a çalışan statüsünde olanlar emekli olacaklarında primleri 7200'de yükseltilir ve o prim üzerinden emekli maaşı bağlanır.

emeklmaası

arkadaslar merhaba benım emeklıgım onaylanmıs benım bırsorum olacaktı benım dılekcetarıhım 03 02 2011 dır e devletten batıgımda aylık baglanma tarıhı 01 03 2011 gozukuyor bukonuyla bılgısıolanvarmı bırde sskdakımemurasordum ılk maasım 20 nısan oldugunusoyledı normalmı enım 03 02 2011 harıhındekı gun nolacak cevap ıcınsaolun

Normal güzel kardeşim bu sürecin ortalama ömrü zaten 1.5 ay helede ankara dışındaysa sabret karşılıgını fazlasıyla alacaksın

7200'e yükseltmenin teknik olarak ne yararı var Bülent bey.

evet bulent bey banabır faydası olacakmı maasa faydasıolurmu saolun

arkadaslar merhaba benım emeklılıgım onaylanmıs yanlız benım dılekce tarıhım 03 02 2011 dır ama ssk emeklıaylıhı tarıhı 01 03 2011 olarakgozuhuyo edevlet sıtesınde obır aylık sure nolacak bılgısı olan varmı cevap ıcın salun

Özel sektörde emekli maaşı aybaşından itibaren bağlanır keşke 25 şubat gibi müracaat yapaydınız çalışıyor iseniz maaşınızı alır 1 marttan itibaren de emekli maaşınız birikmeye başlardı..

Üst Alt