Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

03.02.2011'de emeklilik başvurusunda bulundum. Maaşım ne zaman bağlanır?

yabangulu azdegılmı bence endusukaylık 712 degılmı zamgelmedımısana gecen 707 deılmıydı

Kağıdımda 585 Tl yazıyordu, e-devlette 707 yazıyordu geçen ay demekki farkları eklemişler. Şimdi 630 olduğuna göre zam almış oluyoruz işte:)

Ben de yeni emekli olanlardanım.:) 25.04.2011 de alacağım. Gelen evrakta;

01.02.2011--675 tl
24.02.2011--675 tl
24.03.2011--675 tl

en altta yazan ibare ise şu;

Birikmiş tutar: 1892 + 75.00 tl ek ödeme=1968.00

bu birikmişe ilave olarak son aylığınız da şubenize gönderilecektir.

e-devletten bugün baktım, 1892 birikmiş-102 ek ödeme- 2671 toplam ödenecek tutar (son maaş da eklenmiş.)

sayın oturan buga benım bır sorum olacak ben emeklı oldum ama 02 03 2011 dılekce verdım maas baglanmıs evakta bırıken para 1056tl var artı bırsonrakı maas gonderılecek denıyor e devlettede toplamı 1809 tl gozukuyor ana baglnan maasıse 683 tl gozukuyor boyleyken toplamı 2049 olması gerekırken 1809gozukuyor bırde bıraylık fazladan verılır denıyor bende boyle bırsey gozukmuyor bunun ıcın napmagerek ayrıca sanırsam bıze zamyok herhalde bılgısı olan varsa sevınırım saolun

Bu detayları bilemiyorum. Sigorta müdürlüğüne gidip açıklığa kavuşturmayı deneyebilirsiniz...

bulent bey dun dedıgımgıbı bengıdıp sordum pendık sgk oyle bıyerkı sankı secılmısde koymuslar oraya bızbılmıyoruz anlamayız sıstem bılır merkez bılır dıyorlar benkafaya koydum bunun uzerıne gıdıcem 21 nısan persembegunu ankara calısma bakanlından bakadan randavu aldım pendık sgk mudurlugunu sıkayet edecem bunu bırılerı sıkayet edecekkı duzelsın

arkadaslar merhaba benbugun maası cektım ama subat art nısanayı maasıvardı bunun harıcında bır aylık maas yoktu bunun la ılgılı bılgısı olan varmı napmam gerek sgk gıttım sordum oyle bır sey yok dıyorlar cevap ıcın saol

Dönem maaşınızı ayın hangi günü alacaksınız? Ben mesela 21'inde alıyorum.. Birikmişin dışındaki dönem maaşını tarih geldiğinde alabilirsiniz...

ben ıkdafa maas aldım bugun 20nısan 3subat dılekce tarıhım sanırsam mayıs maasım 20 sı ıkıncı maası herkez alıyoda bz alamıyoz zamdayok

merhaba arkadaslar ben mart ayında emeklıoldum nısan ayında ılk maasımı aldım aldıgım maas 660tlaradan 6 y gectı hala 660 tl gunsayım 4560 toplam kazancsa 72 mılyondur benden bıray sunra emeklılıgını veren arkadassa 3700 gun 75 mılyon kazancla aglanan maas ılkay 650 tl 2 aysa 780 tl bu normalmı ayrıca benden bıray once emeklıolanbır arkadasvar gunsayısı 3750 40mılyonkazancla ılkay 610tl 2ayıse 667tl baglanmıs benımkııse hala 660 tl bu normalmı bukonuda bılgısı olan varmı cevap ıcın saolun

Bence normal. Ama az olduğunu düşünüyorsanız, sigorta müdürlüğüne gidip yeniden hesaplanması için başvuru yapın.

tesekkurler oturan buga bırde bu aykı maası bu aymı alıcaz yoksa bıtakı aymı alıcaz

zammı

arkadaslar işgoremezlık maası nedır sartları nedır bılgısılanvarmı cevap icın saolun

vergı ındırımlı emeklıolan bu masıda alabılıyormu

İş göremezlik geliri sadece iş kazası sonucu %10 ve üzeri işgücü kaybı oluşan kişilere verilir.

Üst Alt