Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 Ekim 2008 öncesi sigortalı olanlar için de vergi indirim şartı kalktı mı!?

vergi indirimi kalktımı

slm benim /44 raporum var ankaraya gitti eksiklik var diye hastane sevk ettiler tekrar çıkardım oran aynı tekrar gitti bu seferde hakem hastane istemişter dosya ulaşmadı henüz tekrar hakem hastaneden çıkaracam bir yazı okudum sitede
benim sigorta başlangıcı 01.05.1987 askerligi yaptım borçlanırsam daha geriye gidiyor
acaba benim vergi indirimi almama gerek varmıdır

Bahsedilen hakkın sgk tarafından yargı sürecine gerek duymaksızın uygulamaya konacağını hiç sanmıyorum.
Ben de merak ettim doğrusu şartları uygun ama vergi indirimi bulunmayan bir arkadaş başvuru yapsa herşey açıklığa kavuşacak.

Kanunlar, tüzükler, yönetmelikler birer hukuk çerçevesinde toplanarak, yargıya intikal ettirilmesi ve bu sonucun emsal gösterilerek, hakkın alınabilmesi gerekmektedir. Şu an için vergi indirim şartı henüz kalkmadı. İnşallah bu durumun kalkması için her türlü yapılması gerekenleri yapalım.

Üst Alt