Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1997 SSK girişim var. Vergi indirimi hakkı alırsam nasıl ve ne zaman emekli olurum?

arkadaşlar sağlık raporumda
sol opere coxartroz sağ coxartroz % 40
servikal %50
lombertorokal % 5
sağ kalça % 25
sol kalça % 25

toplamda %145 oluyo kişinin özür oranıda %85 yani anlatmak istediğim %145 olan baltazar formülüyle veya cetveliyle %85mi oluyo vergi indirimde bu oran düşermi saygılar

Acilllllll

Arkadaşlar ben 1 aralıkda vergi dairesine başvurdum raporum%85 bugün ankarayı aradım sonucu öğrenmek için bana dedilerki hastaneden bilgi eksikliği var dediler bu ne anlama geliyor tekrardan başvurabilirmiyiz hastalığım ise ankilozan spondilit cevaplarsanız sevinirim saygılar

Melihce ,
Sana bilgi gelecek raporunu aldığın hastaneye gideceksin eksik olan ne ise hastanede hazırlayıp imzalatıp kaşeletip maliyeye teslim edeceksin bu kadar tekrar müracaat filan etmeyeceksin.

ben ankilozan spondilitten malülen emekli oldum eksiklik senin hastalıgının ölçüm lerinden ola bilir benimde başıma geldi ölçümlerin eksik olabilir ayrıntılı detay istiyorlar örnegin boyunu nekadar çeviriyon nakadar öne egilebiliyon omurgadaki egrilik ne boyutta anlıyacagın terzi gibi her yerinin mezurayla detaylı ölçümünü istiyorlar baş vurdugun kurum gerekli bilgileri yakında verir hastaneden büyük olasılıkla ölçümleri acıklamalı isteyecek çünki oşekilde calışıp calışamıyacagına karar verecek malülen emeklilikse eger benide ikikere hastaneye buyüzden sevk ettiler

sana yakın sayılırım %76 özürlü roparum var ikinçi dereçe vergi indirim de var ama malülen emekli talebinde bulununça ssk dan %60 aldındadır diye ret geldi itirazda bulundum tekrar ret geldi 3 tane hasteneden aldım paünv desi antalya araştırma has. denizli develt hastanesi sonuç %76 ssk nın çevabı % 60 altındadır şimdi ise umudum 3600 tamam layıp 20 yıllık ssk lı olarak tekrar göndereçeyim
safak 23/2/2016 ylı dır

arkadaşlar vergi indirimi için başvurduğum sonuç geldi % 85 OLAN RAPORUM ANKARADAN % 66 onaylandı emekli olmam için nekadar beklemem gerekli sigorta başlangıcım 17.02.1997 primim 3300 hangi tarihde emekli olurum bide emekli olduğumda nekadar maaş alırım primim asgariden yatırılıyor cevap yazarsanız sevinirim

2.derece vergi indirim hakkı kazandığına göre 16 yıl 4 ay 3760 güne tabisin.
17.02.1997+16 yıl 4 ay : 18.06.2013 tarihinde emekli olursun..
Bu tarihe kadar prim ödemeni 3760 güne tamamlamalısın prim süren eksik olur ise emekli olamazsın.

Üst Alt