Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el işitme cihazları satın alan firmalar kişiler var mı? Varsa nasıl ulaşılabilir?

05546009465

Elimde iki adet phonak naida v 50 up işitme cihazı var ayar yaptıramadıgım için satıyorum ilgilenen arkadaşlar watsap 05546009465 irtibata geçebilir

Son düzenleme:
Siemens orion 2 kulak içi ileri derecede kayıplar için(sol kulak için) tertemiz kutusunda duruyor. Garantisi 2019 haziran da bitiyor. Toplamda 2 ay bile kullanamadım. Kullandığım zaman da sürekli takmadım.faturası duruyor. Geçen sene 3400 tl idi.şu anda bilmiyorum. Bana fayda sağlamadığı için satıyorum.1850 tl istiyorum. İhtiyacı olanlar 545 744 30 98 no lu telefondan ulaşabilir.

Earnet thebest 24p pilleriyle satılık sıfırdan farksız 5077076295

arkadaslar gözluk tipi kemik yollu işitme cihazı olan var mı ? kullanışılı olan... mesaj atabilir...

Ceylannurr
0545 211 91 40 mesaj veya wabsab tan ulaşabilirsin

Bende var unitron alman markası dijital ses düğmeli kulak içi gözükmüyo kulakta takınca ankaradayım isteyen olursa 500tl vercem

merhaba ben 2009 da sag ve sol olarak aldım ve sonra 2014 de aldım ve suan 2016 kullanıyorum yanı anlayacagınız 3 adet hıc kullanmadıgım var tam marka modellerını unuttum ancak izmir çiğli duymer firmasından almısdım kayıtlarım duruyor ısteyen olursa uyguna bırakırım . maddı durumu ck ıyı olmayanın ulaşması daha uygun olur . kulak ıcıdır . cıhazlar calısıyor . benım degıstırmemdekı amac kanal sayısı idi .

3 adet ( 2 tane sag 1 tane sol )

Aekadaşlar meraba... Babamda phonak q50 cihaz var ama arızalandı. Tamiri için tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı.. bu arada babamın işitme kaynı 97... Bir tane cihaz buldum widex B2... Acaba bu cihaz babama uygunmu

Merhaba 2015 yılında aldığım Siemens Orion cic çift kulak cihazım var 3 ya da 4 defa kullanmısimdir en fazla yıllardır kutusunda saklı 0 ayarinda.ic kulak cihazidir.4000 TL ye almıştım o zamanın parasıyla çok kaliteli araştırırsanız görebilirsiniz.tekliflerinize açığım teşekkürler.

iyi günler arkadaşlar ben yeni geldim aranıza benim sol kulakta %35 işitme kaybi var ve isitme cihazi almak istiyorum bu konuda bilgisi olan cevaplayabilirse sevinirim cihaz ( illede ) dip kanal yani gorunmeyenlerden olacak fiyat ve marka bilgisi verebilirmisiniz kullananlarda yorum yaparsa sevinirim tesekkurler

Earnet thebest 24p pilleriyle satılık sıfırdan farksız 5077076295

bu cihaz kulak içimi dip kanalmı?

sıemens aurora 22 cıc ısıtme cıhazı var 3 sene once alındı hem sag hem sol 15 gun kullanıldı kulak ıcı 2200 tl ye alındı 05456353412 konya
fıyat 1500 ıkı adet t
yuzde 10 ve 85 arası ısitme kaybı olan kısıler icın ayarlanabılır 4 kanal ozellıkte bır cıhaz

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar;

Elimde sadece birkaç gün kullanılabilmiş iki adet Tuna 142 Cihaz mevcut ileri derecede kayıplar için . Ürünler sıfırdır,kullanılmamıştır.Kutusu ambalajı mevcut. İlgilenen olursa uyguna tek veya çift değerlendirmek istiyorum isteyene resimlerini gönderebilirim.
Whatsapp 05354235510

elimde phonak virto v90 kulak içi işitme cihazı var hiç kullanmadım. şimdiki fiyatı 8000 lerde. 3000 e verebilirim.
bir de cic dip kanal bernafon juna 9 var onu da kullanmadım.

Arkadaşlar cihazı bir ihtiyaç sahibine verdim. Onun için artık satılık değildir. Bilginiz olsun.

Beltone force işitme cihazim var 1 adet kayip ilerlediği için implant oldum kullanmıyorum 500e satarım

Merhaba Annem in işitme cihazını kaybettik.Onun için almak istiyorum.0536 3947223 numaralı telefona WhatsApp dan resim gönderir misiniz?

Phonak Naida Q90 RIC çift olarak elimde mevcuttur. Herhangi bir sorunu yoktur. 5 yıldır kahrımı çekmiştir. ComPilot ve TV bağlantı aparatları mevcuttur. İlgilenenlere özelden telefon no mu atacağım.

Dedem için sağ ve sol kulaklarında işitme kaybına karşılık Earnet marka Elite32 SP model bir çift işitme cihazı bulunmakta.
Kendisi kulaklıklara alışamadığı için çok az kullanılmış olup kutusunda saklanmıştır. Vefatından sonra ihtiyacı olan birileri
tarafından kullanılırsa diye ikisini aldığımız eski fiyatın yarısının altına 5000 TL ' ye satıyoruz. İsteyene tek tek de satılır.

Merhabalar sadece 3 ay kullanilmis 5 paket pilleri duran garantisi devam eden beltone marka işitme cihazı vardır 1 adet resimler asagida dusunenler mesaj atmalari rica olunur

Son düzenleme:
Bende var 1 hafta kullanildi onun haricinde kullanilmadi ara 05313844923

Arkadaslar merhaba..Elimde 2. El PHONAK Bolero Q50 sp işitme cihazı vardir. SIFIR fiyati 4 bin tl ustudur. cok iyi bir cihazdir. ilgilenen varsa burdan iletisime gecebilirsiniz. Makul indirim yaparim..iletisim sefakbass@gmail.com

merhaba oğlum için aldığım ama su an kullanmasına gerek kalmayan bandanalı kemik yolu işitme cihazım var 1 sene oldu alalı ama toplam 4 ay kullandık.hala devam eden bır yıl garantisi vardır. 6000 tl ılgılenlere resim atabilirim cıhaz sıfır dencek durumda teşekkürler.burdan iletişime geçebilirsiniz seraperkmen17@gmail.com

Son düzenleme:
phonak virto v90 kulak içi var hiç kullanmadım. elinde kulak içi oticon nera veya alta varsa takas edebilirim.

2.el iştme cihazi.

Oticon marka 15 gün kullanılmış 2 adet işitme cihazı var. Çiftinin piyasa değeri 10.000 tl. Babamızın vefatı sonrası boşa çıktı. Fiyatta birseyler yapariz. İlgilenenler için tel: 0542 4138852.

Son düzenleme:
Üst Alt