Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2001 sigorta girişi ve 6.600 prim günü ile erken emekli olabilir miyim?

murat_54

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yüzde 54 engelli 2 yıl süreli sağlık raporum var ( süre sonunda degismeyecek engelim var ) 1982 dogumluyum.2001 sigorta girisim 6,600 prim günüm ile is yerimden çıkış yapıp Erken Emekliliğe basvuru yaptim,Öncesinde vergi indirinden yararlandim.Ret yazısı geldi,icerigini ogrenemedim,itiraz dilekçesi verdim fakat yüksek sağlık kurulunda kaldi,suan ki durumum nedir? Yada ne olacak? Yardımcı olurmusunuz lütfen

@murat_54, geçmiş olsun prim gününe göre %40 veya %60 ve üzeri puan almanız gerekiyor. Ama tek hastalıktan olması lazım bu puanın.

@murat_54,
Bana da yüzde 50den 2 kez red geldi. O yüzden Red gelmesi ihtimali büyük. Ama Allah'tan ümit kesilmez. Belki hakkaten yanlış yapıldı ve düzelir. Artık ağır engel dışındakiler emekli edilmiyor maalesef. Onun da kriterleri hastalık listesinde. Arada oturan boğa paylaşıyor. Hastalığınızi oradan kontrol edebilirsiniz. Geçmiş olsun...
İnternetten takip edemiyorsanız sonucu başvurduğunuz yere gidip sorabilirsiniz...

Üst Alt