Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 sigorta girişi ve 2. derece vergi indirimi ile emeklilik şartlarım nedir?

@HuYSuz79,
Yani şunu diyor engelli vergi indirimi ile emeklilik hakkı 01.10.2008 öncesi 4a statüsünde çalışanlar için yasa çıksa bile geçerli olacak

Söz konusu ibarede engelli vergi indirimi ile emeklilik hakkı 01.10.2008 öncesi 4a statüsünde çalışanlar için yasa çıksa bile geçerli olacak

yan, yasa çıksa da ben 2005 girişli engelli raporu vergi indirimi ile emekli olabiliyorum

Her neyse hayırlısı olsun ben p.tesi günü arastirmsla hastanesine malulliyet için sevk alacağım.Herkes için hayırlısı olsun

@ozzykarakus,

malesef öyle ilk sayfada altta kanun metninin gerekçesini yazmışlar. Uygulama birliği olsun diye sadece 2008 öncesi ssk lıya uygulanan engelli rapor ile emekliliği kaldırıp , 2008 öncesi sonrası memur, 2008 öncesi sonrası bağkur ve 2008 sonrası ssk çalışana uygulanan çalışma gücü kaybı oranlarına göre herkesi emeklilik yönünden eşitlemek istiyorlar.

Üst Alt