Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Ağustos evde bakım aylıkları ödemeleri!?

K.çekmece kıntrol edemiyorum iş den dolayı e devlet de hata veriyor

Ankara yattı mı arkadaşlar eminmisiniz biz bu ay ikk defa maaş alacaktık yatmamış evrakları Mayıs 25 tamamlamıştık Haziran 15 de eve gelip en gec Ağustos ta maasinu yatar demişlerdi maaş filan yatmamış Ankara yatti mi kesin mi bize yatmadı 3 ay oldu vu aşamadan sonra ne yapmamız lazım

İl müdürlüğünü mu aramak gerekiyor yoksa maaş bağlantımız ilce sosyal hizmet biriminini mi aramak gerekiyor

Kahramanmaraş ayın 17sinde yatardı ayın 19u oldu daha yatmadı zam yaptık dediler maaşlarımı kestiler naptılar🤔

Benimde bu sabah e devlette yatmış görünüyor lakin banka hesabında para görünmüyor acaba mesai başlayınca mı banka hesabına yansıyor.

doğudan ilçe sosyal i arayın onlar bilgisayar dan görüyorlar

Şimdi kurumu aradım konuştum Ankara ili için yazıyorum biz ilk defa alacaktık maas ama yatmadı Ankara'da diğer insanlara yatmış bize yatmadı dedim TC den kontrol ettiler kurumun sistem değişikliği ne gittiğini ondan kaynaklandığını gelecek ayın 13. Dr tekrar bankae hesabıma bakmamı söylediler hak kaybı yaşamadan onaylanma tarihinden itibaren yani haziranın onundan itibaren maasinuzi toplu alacağımizi söylediler

Mersin 3.336,03 TL Dün 18'de yollamışlar bu gün hesaba geçmiş. Allah bin bereket versin geç oldu ama versinler de. Faturalar anca yatırabildim bu gün.

Şuana kdar yatmayan ne kdar il varsa haftaya kalmış sosyal hizmetleri aradım sistem tekrr hatta vermiş

E devlet normale döndü ama hesapta bişey yok anlmdım bunlr neden böle yapıyor yani herkesin bir kerede verilmesi gerekmez mi benim bildiğim memur olsun kim olursa olsun herkez aynı anda alıyor yani aile destek pketini çıkardılar ardından böle oldu

Kızıma ortez yaptırtacaktım ondan bekliyorum İnsAllah yatar

Şimdi sormak gerekiyor; yaklaşık 10 gün geç ödenen sosyal yardım ödemeleri faizde bekletilip Kur korumalı mevduata ödendi acaba 😄

Ve halen faceden evde bakım maaşı yatmadı bi ekmeğe muhtaç kaldık diye 10larca kişiden mesajlar yazılıyor!!
Sosyal devlet anlayışı bu olmamalı!!

Burada bazı hadsizler ( dolunay3473 ) bana Özel mesaj atıp eleştirmeye çalışıyor ama iki kelimeyi bi araya getirip de, asıl sorunun Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin değil, sorun bu devleti yönetemeyen ve 10 günü aşkın süredir sosyal yardım ödemelerini yapamayan beceriksiz hükümet yöneticilerinin olduğunu anlayacak kapasiteye sahip olmayan kişilerdir

Engelliler.biz sitesi yöneticisi sayın OturanBoğa ve diğer editörler,bu sitede hükümetin beceriksiz sosyal yardım politikasını eleştirdim diye,bu forumda ve bana Özel mesaj yazıp hakaret eden dolunay3473 üyenin üyeliğini askıya alıp iptal etmenizi talep ediyorum.

Ayrıca az yukarıda bahs edilen üye hakkında suç duyurusu hazırlığında bulunacağımı da belirtiyorum.

Örneğin, Tokat ili her ayin 9 da yatardı ama bu ay daha bugün yani ayın 20 sinde yattı!! Neredeyse 2 hafta geçmiş bu sosyal yardım maaşı daha bugün yatıyor!! Bu haksızlığa nasıl sessiz kalınır, bu maaş ile yatalak hastasına bakıp ev gecindren ve başka geliri olmayan yüzlerce kişi var,bu kadar da korkmayın veya yalaka olmayın!! Haksızlık her kim tarafından yapılırsa yapılsın, bunun adı değişmiyor! Haksızlık Haksızlıktır yine de ...

Üst Alt