Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 EKPSS ataması için bir öngörünüz var mı?

CgrFb

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
11
Ben hayatımda böyle rezalet bir alım sayısı ne gördüm ne ne duydum 2.300 lerde bile isyan ederken adamlar alımı iyice dibe çekti hani tasarruftan muaf tık ? normal kadrolardan akın akın alım olurken engelliye reva görülen bu madem almayacak kadar alım yapıyorlar komple kaldırsınlar E-KPSS yi madem ?

İyi akşamlar,
Ocak 2025'te yapılacak EKPSS atamasında toplam kadro sayısı kaç olur?
Ortaöğretimde kaç kadro açılır?
Ortaöğretimde 750-800 arasında kadro gelir mi?
Çünkü ben ortaöğretim zihinsel kategorisinden 91.80 aldım. Sıralamam 648'tir. Branş bazında sıralamam 3'tür.
Yaklaşık 10 yıldır EKPSS sınavına giriyorum ve atanmayı bekliyorum.
Ocak'taki EKPSS atamasında atanma şansım var mı? Atanır mıyım?
Cevabınızı bekliyorum.

Yıllardır çok düşük sayıda Engelli alımı yapıyorlar.
Kadroya geçen ve yeni memur alımı artmasına rağmen engelli kotasının altında alım yapıyorlar.
Engelli Emeklilik gibi EKPSS de kaldırılabilir yakında
çok umudunuz olmasın

Sakıp SABANCI nın dediği gibi tek önerim "Çalışmak, çalışmak, çalışmak..."

Otizm zihinsel olmuyor raporda mental reterdasyon yazarsa zihinselden girersiniz ekpssye zihinsel olmayipta zihinselden girmişsiniz sinava

@(Gölge),
Raporumda mental reterdasyon yazıyor zaten. Bilginiz olsun.
Raporumda mental reterdasyon yazdığı için sınava zihinsel kategorisinden girdim.
Aynı zamanda ben İş Okulu mezunuyum.

@(Gölge),
İş Okulu engellilerin eğitim aldığı, okuduğu bir okuldur. MEB'e bağlıdır.

Engelli kpss ile alım Ocak ayı içerisinde açıklanır mı?

15 Aralık 2024 tarihinde bütçe görüşmelerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı yeni yılda engelli atamalarının olacağını söyledi. Ocak ayı içerisinde atama takviminin geleceğini düşünüyorum.

TERCİHLER hangi site üzerinden yapılıcak??

Merhabalar. 2022 puanım 2024 puanımdan yüksek. tercihler hangisi yılda ki puana göre kabul görür? yardımcı olursanız memnun olurum.

Ben hayatımda böyle rezalet bir alım sayısı ne gördüm ne ne duydum 2.300 lerde bile isyan ederken adamlar alımı iyice dibe çekti hani tasarruftan muaf tık ? normal kadrolardan akın akın alım olurken engelliye reva görülen bu madem almayacak kadar alım yapıyorlar komple kaldırsınlar E-KPSS yi madem ?

DQhJOn.png

Toplam 1830 ise çok yazık. Lisans, önlisans, lise ilkokul hepsi 1830 yani normalde sadece lisansa 1830 olması gerekmez mi

@furkanft,

toplam 1830

İyi akşamlar öncelikle bunu sorma nedenim engelli platformu olduğu için sordum bakanlık çok düşük bir sayı verdi twitter insta gibi yerlerde tepki oldu ama burda göremedim o ışığı 1830 kişi atanıcak ve geriye kalanlar ise göz yaşı ve kalp kırıklığıyla 2026 ya hazırlancak ne olcak bu işin sonu ? tasarruf tan muafız denildi ama kabak bize patladı zaten doğru düzgün alım yapmıyorlarken yılda 1 oluyorken şimdi iyice dibe vurduk hiç değilse ekpss kalksın ne diye sürünüyoruz ki illa atanmak için 100 mü almak lazım ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler birşey sorcam Mart ayı gibi bir sınava girdim ekpss lise mezuniyet ben şimdi bu sınav ile nasıl atama olacak nereye basvurcam neyi takip edeyim bilgisi olanlar yardımcı olabilirlermi

2026'dan emin değilim ama 2027 ve 2028 atamalarında seçim zamanı olduğu için yüksek alım olacağını düşünüyorum.

Günaydın,
2025 EKPSS ataması için verilen 1830 kadroda atanabilir miyim? Atanma şansım var mı?
Ortaöğretim zihinsel puanım 91.80'dir.
Sıralamam 648'tir.
İlk atama olmazsa ikinci atamada atanır mıyım?

@Overlord, kardeşim her kez atanırsa sınavın ne hükmü kalacak zaten sınav normal kpss ye göre kolay çok kolay değil. Bu sınavı kazanmak için biraz kafa yormak istemek gerekir. Siz Herkesin girmesini istiyorsunuz.Kaldırılması engelliler için sıkıntı olur. Önlisans ta puan 78 /79 lara kadar düşüyor. Lisansta 70 civarı orta öğretim mezunu çok 90 la kapatıyor. Atanmak istiyorsanız tercih yapacaksınız önlisans veya lisans okuyup kendini geliştireceksin. Burada bazı kişiler ekpss torpil olduğunu söylüyor ve alakası yok.
Vucudum da antideprasanlar baskı yapıyordu o halde ekpss ye çalıştım. 3 aydan kısa süre içinde sınava çalıştım ve atandım. Şimdi gelsin paracukla. Balık tutmayı öğrenin. Çabalayın pes etmeyin. İlk defa ekpss ye girdim.Geneli çalışmıyor çalışmadan kazanmayı bekliyorlar. Engellilerin geneli ezik insanlar. Eğer engelliler tuttuğunu koparan insanlar olsalardı kanunlar bu kadar gevşek olmazdı.

Üst Alt