Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 EKPSS ataması için bir öngörünüz var mı?

@CgrFb,

sıralama ne kadar değişmiş ya. ben 2016 da 93 puan ile 218 inci olmuştum. şaşırdım doğrusu.

@Linkinpark50,

öncelikle ösym den sonucun ve sıralamana baktığını varsayarak alımları takip et. zaten duyarsın burada . sonra ösym aday işlemlerinden tercih vereceksin .bu kadar

Lise alımlarının önlisans alımlarından fazla olacağıyla ilgili bir söylenti var. Koca Kafa Gazi Hoca söylemiş. Şahsen bu adama fazla güvenmem ama olabilme ihtimali de var.

Herkese iyi geceler arkadaşlar. 2025 atamaları ne zaman olur? Tercih kılavuzu ne zaman yayınlanır? Bugünlerde olmasını umuyorum. Aldığınız bir duyum var mı? Veya bir bilginiz var mı?

@Şamil676767,

Ben de aynı şekil engelli raporum ocakta cikti sonrasinda sınava çalışmaya başladım antidepresanı bırakmak zorunda kaldım calisirken konsantremi bozuyordu. Iyı bir sonuç aldim bakalim aratacak mıyim ?(ortaogretim 177. Oldum)

Günaydın,
Çok yakında yapılacak olan 2025 EKPSS atamasında ortaöğretimde hizmetli ve memur taban puanları kaç olur? Hizmetli ve memur kaç puanla kapatır? 91.80 puana gelir mi? Merak ediyorum ve cevabınızı bekliyorum.

@famecatcher,
Peki ortaöğretim zihinsel 91.80 puanla atanma şansım var mı? Sıralamam 648'tir.
İlk atama olmazsa ikinci atamada atanabilir miyim?
Memurluk mu hizmetli mi gelir?

@CgrFb,

Yani şimdiden öngörmek imkansız ama seneye olacak olan atamalarda eğer kontenjan bu seyirlerde olursa atanırsın kesin.

Üst Alt